U subotu, 22. studenoga na terenu ŠC Polet (Sveta Klara), u organizaciji Područnog odbora Novi Zagreb - istok i Temeljnog ogranka Utrina održan je malonogometni turnir „HDZ PO NZI 2014“. U prijateljskoj, ali ujedno i pravoj natjecateljskoj atmosferi sudjelovale su ekipe temeljnih ogranaka HDZ-a  i dragih prijatelja, simpatizera naše stranke.

Iako je cilj turnira prvenstveno bio okupljanje članstva i simpatizera na  međusobno druženje, jačanje stranačke sloge i povezivanje kroz sportske aktivnosti, kao i promidžba same stranke i njezinih aktivnosti na području Novog Zagreba istok, spomenimo i onaj natjecateljski dio:

Pobjednici turnira su ekipa „Počasni vod Bošnjaka RH“ koji su u finalu bili bolji od ekipe „HVIDRA HDZ TO Sloboština“. U utakmici za treće mjesto ekipa „TO HDZ Žitnjak“ je bila uspješnija od ekipe „TO HDZ Dugave“. Najbolji strijelac turnira je Mario Jurić (Počasni vod Bošnjaka RH).

Zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, kao i kolegama dopredsjednicima Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba gospodinu Stanku Gačiću i gospodinu Željku Fioliću, kao i dopredsjedniku Odbora za šport GO gospodinu Ivu Brajki koji su svojom nazočnošću  uveličali ovaj turnir.

Čestitamo pobjednicima i radujemo se slijedećem turniru jer kroz druženje i razgovor stranačkih kolega i simpatizera vraća se snaga i ponos HDZ.