Natalija Lukec: ”Vjerujem da smo na pragu novog vremena u kojem ćemo dobiti priliku učiniti našu županiju mnogo boljim mjestom za život nego što to danas jest, i to smatram temeljem naše suradnje.”

Žarko Tušek: ”Zahvaljujem gospođi Nataliji Lukec što je prepoznala našu borbu za drugačiju politiku u našoj županiji, za politiku očuvanja naše zagorske regije, ali i za politiku koja objektivno sagledava probleme u kojima žive naši ljudi.”

Natalija Lukec, nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije pristupila je Klubu vijećnika Hrvatske demokratske zajednice u Županijskoj skupštini Krapinsko – zagorske županije. Službenim potpisivanjem sporazuma formalizirana je suradnja oko budućeg kreiranja zajedničkih političkih stavova, inicijativa i projekata te zajedničkog djelovanja i nastupa u radu Županijske skupštine. Uz Nataliju Lukec, sporazum je u ime Hrvatske demokratske zajednice potpisao Zdravko Tušek, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini. Netom nakon potpisivanja sporazuma, Natalija Lukec izjavila je kako pristupanjem Klubu drži prvim korakom prema otvaranju novog poglavlja u Hrvatskom zagorju, u kojem će podobni napokon ustupiti mjesto sposobnima. Također je napomenula kako se iskreno veseli suradnji sa ozbiljnim i organiziranim ljudima na ostvarenju kvalitetnih programa i postizanju dugoročnih ciljeva usmjerenih na opće dobro. Čelni čovjek zagorskog HDZ-a, Žarko Tušek, istaknuo je važnost sudjelovanja i još većeg uključivanja žena u politiku kao i činjenicu da HDZ ostvaruje dato obećanje kako je spreman surađivati sa svim kvalitetnim i kompetentnim ljudima bez obzira na stranačku pripadnost. Zadovoljstvo pristupanjem nove članice u Klub izrazio je i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini, Zdravko Tušek. Tušek je objasnio kako je HDZ-ov Klub sa gospođom Lukec dobio jednu vrhunsku i kompetentnu osobu za daljnji rad za bolje Hrvatsko zagorje.