HDZ-a Krapinsko-zagorske županije  organizirao je u četvrtak druženje s građanima u Krapini kako bi promovirali kampanju i program kandidatkinje za predsjednicu i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. S građanima Krapine družili su se predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik Žarko Tušek, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, njegov zamjenik Branko Varjačić te ostali članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice.

 

- Drago mi je da sam danas ovdje s našim građanima i građankama u društvu naše stranačke, političke obitelji, svima koji daju podršku Kolindi Grabar-Kitarović. Posebno sam sretan što smo prekjučer imali prekrasan dan u kojem je predsjednica obišla jedan velik dio Krapinsko-zagorske županije s velikim završnim skupom u Loboru. Osjetili smo jednu predivnu emociju ljudi koji prepoznaju sve ono što se počelo događati u Hrvatskoj dolaskom Kolinde Grabar-Kitarović. To je prije svega jedna optimistična Hrvatska – rekao je Tušek te dodao kako je Hrvatska dolaskom Vlade Andreja Plenkovića rezultirala mnogim ozbiljnim ekonomskim i gospodarskim uspjesima, a sve to zahvaljujući dobroj suradnji aktualne predsjednice i Vlade RH.

 

- Predsjednica je ponekad znala biti i kritična prema politici Vlade, što je apsolutno na mjestu s pozicije i uloge predsjednice Republike, a na taj način je svima nama zapravo davala vjetar u leđa. Njezin program u nacionalnoj politici, a pogotovo u vanjskoj politici gdje je uistinu najveći politički brend kojeg Hrvatska u ovom trenutku ima u svijetu, jest impresivan – istaknuo je Tušek naglasivši kako je uvjeren da će građani to prepoznati i da će predsjednica nastaviti svoj posao i u mandatu koji je ispred nje.

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović rekao je da će kako su dosad imali uistinu korektnu i dobru suradnju s aktualnom predsjednicom. Naglasio je kako je uvijek imala sluha za sve probleme, a vjeruje da će tako ostati i dalje.