Vijeće predsjednika Mladeži Europske pučke stranke (Youth of the European People's Party - YEPP) sastalo se ovaj vikend u Ateni. Među predstavnicima podmladka EPP-a bio je i predsjednik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver. Mladi su se tom prigodom sastali s grčkim premijerom Antonisom Samarasom te brojnim grčkim poduzetnicima. YEPP - najveća politička organizacija mladih u Europi koja broji preko milijun članova iz četrdeset različih država - je tom prilikom izrazio snažnu potporu budućoj predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović! 

Predsjednica ZA mlade!

U Ateni je Bilaver imao priliku razgovarati s predsjednicima podmladaka EPP-a, informirati ih o HDZ-ovoj kandidatkinji za predsjednicu RH te o njenom programu u kojem je - između ostalog - snažan naglasak na poticanju zaposlenosti mladih. 

- Pristutnim YEPP-ovcima istaknuo sam prioritet rada Grabar-Kitarović čim postane predsjednica, a to je da Hrvatsku izvede iz teške gospodarske i socijalne krize. Socijalni senzibilitet, domoljublje, promicanje demokršćanskih vrijednosti - samo su neke od kvaliteta njene osobnosti o kojima sam pričao mladim kolegama. 

YEPP-ovci u kampanji!

Predsjednik YEPP-a Konstantinos Kyranakis istaknuo je da Kolinda Grabar-Kitarović svim mladima može biti uzor kako se trudom, radom i upornošću može uspjeti. 

- Hrvatska treba predsjednicu koja ima znanje i iskustvo i koja ce ga uložiti u bolju Hrvatsku. Kolinda Grabar-Kitarović ima našu punu potporu, i radujemo se priključiti njezinim volonterima i kampanji u Hrvatskoj.

Mladi: s vama, uz vas i za vas!

Buduća predsjednica RH je istaknula na Općem saboru Mladeži u rujnu - na kojemu je sudjelovao i Kyranakis - koliko drži do mladih te da će uvijek podupirati njihove projekte, inovativnost, ideje i kreativnost. Mladeži je Grabar-Kitarović uputila tri poruke: s vama, uz vas i za vas!

http://hdz.hr/vijest/nacionalne/video-sa-sabora-mladezi-hdz-3-josip-bila...