Požeško-slavonska. HDZ je ostvario uistinu uvjerljivu pobjedu na europskim izborima. Ponovno smo pokazali da smo najjača stranka u Hrvatskoj, ali i da imamo najbolje kandidate koji su se dokazali kroz svoj rad - naglasio je na postizbornoj konferenciji za medije, ne bez ponosa, predsjednik požeško-slavonskoga županijskog odbora naše stranke Franjo Lucić. 

A s rezultatima se uistinu ima pravo dičiti. U njegovoj je županiji HDZ-ova koalicija pobijedila u svim gradovima i općinama! Svim!!

Nova zadaća: gospodarski oporavak!

Ali, nećemo se zanositi, svjesni smo situacije u kojoj se Hrvatska nalazi - nastavio je Lucić:

- Zato nudimo cjeloviti gospodarski program, program koji jamči rast i razvoj, smanjenje broja nezaposlenih i nove investicije! Sve s jednim jedinim ciljem: vratiti dostojanstvo svim građanima! Želimo služiti narodu, a ne da narod služi nama. Građani su uskratili potporu onima koji su ga prevarili, onima koji su ih represivnom poreznom politikom doveli na rub propasti i gladi. Naš narod ne zaslužuje da ga vodi ovakva vlada. Osim što je već rekao "NE!" SDP-u, narod je dao zeleno svjetlo politici HDZ-a, prepoznao naš program gospodarskog oporavka!

Photo: 034portal.hr