Veliko priznanje Mladeži HDZ-a i članici Nacionalnog odbora našeg stranačkog pomlatka Andreji Vodanović! U Portugalu je - na desetom Kongresu Mladeži Europske pučke stranke (Youth of the European People's Party/YEPP) - izabrana za glavnu tajnicu najbrojnijeg europskog političkog pomlatka. Prvi put Mladež HDZ-a u međunarodnoj politici ima tako visoko rangiranog člana, a Vodanović je prva žena ikad izabrana na ovako visoku dužnost u Mladeži EPP-a.

Uspjeh i sestrinskog pomlatka

Na Kongresu najutjecajnijeg europskog političkog pomlatka - među 250 izaslanika iz 51 organizacije - sudjelovalo je i izaslanstvo Mladeži HDZ-a. Predvodio ga je glavni tajnik Mladeži Andrej Tolušić. Osim uspjeha Mladeži HDZ-a, valja istaknuti da je Mladež sestrinskog HDZ-a BiH jednoglasno primljena u punopravno članstvo YEPP-a!

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/video-izabrano-novo-vodstvo-mla...

Daulova potpora mladima

Uz brojne istaknute goste, mlade europučane pozdravio je predsjednik Europske pučke stranke Joseph Daul, koji je u svom govoru istaknuo da Europa mora dati priliku mladima.

Na Kongresu je izabrano novo vodstvo najveće političke organizacije mladih u Europi - broji više od milijun i šesto tisuća članova iz 57 pomladaka političkih stranaka - narodnjačkih i demokršćanskih vrijednosti. Iz čak 39 europskih država!

Priopćenje Mladeži HDZ-a u povodu velikog uspjeha pročitajte OVDJE.