Kao što znate, izaslanstvo naše stranke - predvođeno predsjednikom Tomislavom Karamarkom - u višednevnom je posjetu Hrvatima u Kanadi. Sinoć je na svečanoj večeri - na kojoj je pribivalo nekoliko stotina naših iseljenika - predsjednik Karamarko izložio, među inim, glavne naglaske našeg programa za gospodarski oporavak Hrvatske. 

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/iz-kanade-snaga-zajednistva-dom...

Priopćenje HDZ-a u povodu sinoćnjeg susreta s Hrvatima Kanadi donosimo u cijelosti:

Izaslanstvo HDZ-a, predvođeno predsjednikom Tomislavom Karamarkom, u višednevnom je posjetu Kanadi. Karamarko je sinoć na svečanoj večeri pred nekoliko stotina Hrvata, govorio o najnovijim zbivanjima i stanju u Domovini, predstavio je viziju Hrvatske demokratske zajednice za budućnost, upoznao ih s glavnim naglascima programa za gospodarski oporavak Hrvatske i povezivanja Hrvata unutar i izvan Republike Hrvatske. 

Hrvatsko iseljeništvo, koje je igralo veliku ulogu u stvaranju slobodne i samostalne Hrvatske, poručilo je izaslanstvu HDZ-a da želi i dalje doprinositi jedinstvu domovinske i izvandomovinske Hrvatske, povezanosti hrvatskog naroda i stvaranju uvjeta za bolju budućnost i bolji život u Hrvatskoj.