Od Kanade do Australije, od Islanda do Novog Zelanda, samo je jedna istina - Hrvati su listom za Kolindu Grabar-Kitarović! Za predsjednicu koja ujedinjuje domovinsku i iseljenu Hrvatsku, a ne - poput SDP-ova kandidata - dijeli hrvatsko nacionalno biće ideološkom uskogrudnošću i prešućivanjem komunističkih zločina. 

Širom globusa - svi za predsjednicu

Nakon prebrojanih glasova na svim kontinentima apsolutna potpora našoj kandidatkinji - golemih 77,15 posto! Brojkama: 50 država, 90 biračkih mjesta, ukupno 20.606 birača - Grabar-Kitarović 15.898, Josipović 2.355, Kujundžić 1.649, Sinčić 622 glasa. 

Predsjednica za bolju Hrvatsku - budimo slikoviti - obrisala je pod s Milanovićevim kandidatom Josipovićem na svim meridijanima i paralelama!

Hrvatsko jedinstvo - presudno!

I u našoj drugoj domovini Bosni i Hercegovini - kako je voli nazivati predsjednik Tomislav Karamarko - Hrvati su birali Kolindu Grabar-Kitarović. Za predsjednicu je glasovalo čak 80.60 posto! Za Josipovića pak 12.36, Kujundžića 4.65, Sinčića 2.09 posto. 

No ovakva „astronomska“ potpora nimalo ne iznenađuje. Buduća predsjednica i budući premijer Karamarko uporno se, snažno i konzekventno zalažu za ravnopravnost Hrvata kao jednog od konstitutivnih naroda. Hrvatsko jedinstvo je presudno - povratak učenju dr. Franje Tuđmana (do)nosi nezaustavljivi niz pobjeda!

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/video-ponovno-u-bih-buduca-pred...

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/pismo-dragana-covica-svim-hrvat...

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/video-iz-mostara-hdz-ova-vlada-...

Pobjeda i u Afganistanu

A kao ilustraciju izvrsnog uspjeha navedimo i podatak o izbornim rezultatima u dalekom Afganistanu - Kolinda Grabar Kitarović je ostvarila 59,09 posto potpore. U Njemačkoj je pak buduća predsjednica trijumfirala na svim biračkim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavništvima. Hrvati širom svijeta odaslali su tako Josipoviću kristalno jasnu poruku - Imamo predsjednicu!

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/njemacka-austrija-i-svicarska-z...

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/potpora-predsjednici-sa-svih-ko...