Koordinacije i ogranci HDZ-a diljem Europe i svijeta pružaju snažnu potporu budućoj predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović i poručuju joj da su maksimalno angažirani u kampanji. Jednodušno naglašavaju da ZA bolju Hrvatsku rade sve što je u njihovoj moći! 

Njemačka, Austr(al)ija, Švedska, Kanada…

Predsjednici HDZ-ovih ogranaka i koordinacija u svojim mnogobrojnim pismima potpore ističu da svakodnevno prate politička zbivanja u Domovini. Svjesni su da Josipović u proteklih pet godina nije učinio ništa za dobrobit Hrvatske i da je zaokret u bolju budućnost više nego potreban. 

Pisma potpore Kolindi Grabar-Kitarović poslali su, među ostalima, predstavnici HDZ-ovci iz Australije i Novog Zelanda, Kanade, Švedske, Austrije i različitih dijelova Njemačke: Bavarske, Baden-Würrtemberga, Nordrhein-Westfahlena, sjeverne i srednje Njemačke...

Zajedno do pobjede!

Svi HDZ-ovi dužnosnici obvezali su se na maksimalan angažman u kampanji. Motiviraju sve Hrvate da glasuju na izborima i tako pridonesu pobjedi na predsjedničkim izborima.

Kolinda Grabar-Kitarović često naglašava važnost iseljeništva i ističe da se Hrvatima izvan RH mora vratiti utjecaj i mogućnost sudjelovanja u razvoju Domovine. Hrvatska demokratska zajednica pod vodstvom Tomislava Karamarka izrazito je usmjerena na rješavanje problema iseljeništva. Iseljeništvo tako zauzima važno mjesto u pobjedničkom programu Kolinde Grabar-Kitarović „Za bolju Hrvatsku“.

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/iseljenistvu-zelim-vratiti-pono...