Jedan od najpopularnjih hrvatskih pjevača Mate Bulić (i sam član naše stranke) pozvao je sve Hrvate - i u Domovini i u iseljeništvu - da u nedjelju iziđu na izbore te glasuju za Kolindu Grabar-Kitarović. I sam Bulić je iseljenik koji svojim nastupima diljem svijeta - gdje su Hrvati morali odseliti iz Domovine zbog „narodne vlasti“ -  pjesmom povezuje hrvatsko nacionalno biće. Snažno se i bez ostatka angažirao za ove izbore okupljajući prijatelje i glazbene podupiratelje da u što većem broju glasuju za bolju Hrvatsku. 

ZA jedinstvo domovinske i iseljene Hrvatske

Kao što se sjećate, hdz.hr je izvijestio da je Mate Bulić u prvom krugu glasovao u Frankfurtu, a za drugi krug još snažnije poziva sve da u nedjelju pomognu da Hrvatska dobije predsjednicu koja može, zna i hoće! Svim biračima diljem svijeta Bulić je preko hdz.hr-a odaslao uistinu domoljubni poziv za izbore:

- Dragi prijatelji i štovatelji moje glazbe! Svi znamo kakva je gospodarska, socijalna i politička situacija u zemlji. Zato vas - i sve one koje poznajete - bezrezervno pozivam da izađete 11. siječnja na predsjedničke izbore, dokažete i pokažete da ste za novu i bolju Hrvatsku. Glasujte za kandidatkinju koja će napraviti ono o čemu sanjamo - glasujte za Kolindu Grabar-Kitarović!

I dodao:

- A posebno apeliram na moje iseljeništvo da iziđe na izbore. Iseljeništvo je, naime, uvijek u teškim vremenima za Hrvatsku pokazalo svoju istinsku snagu što - duboko sam uvjeren! - neće izostati ni ovaj put.

U zavičaj radi izbora

A naš sugovornik ističe da će mnogo iseljenika iz Njemačke - koji se nisu stigli registrirati do 31. prosinca - zaputiti se u Domovinu u mjesta gdje su prijavljeni samo da glasuju za Kolindu Grabar-Kitarović. Neće žaliti ni vremena, ni truda, ni novca za bolju Hrvatsku! 

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/proputovali-cak-700-kilometara-...

NJEMAČKA ZA PREDSJEDNICU

Inače, u prvom krugu Kolinda Grabar-Kitarović hametice je u Njemačkoj pobijedila Milanovićeva kandidata Josipovića. Buduća predsjednica trijumfirala je u apsolutnom omjeru - dobila je čak 79.97 posto potpore. Nimalo ne sumnjamo - i ovaj će put Njemačka listom biti za buduću predsjednicu.

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/njemacka-austrija-i-svicarska-z...

http://www.hdz.hr/vijest/hrvati-izvan-rh/poruka-sa-svih-kontinenata-imam...