Hrvatski sabor objavio je da je prošle godine na njihovom portalu www.sabor.hr najposjećenija bila stranica HDZ-ova zastupnika iz VII. izborne jedinice (i našega financijskog eksperta) dr. sc. Gorana Marića:

http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=5606

Marić, inače rođen 5. rujna 1959. u Grudama (BiH), doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a  zastupnikom postao u 6. sazivu Hrvatskog sabora, u kojem obnaša i dužnost potpredsjednika Odbora za zakonodavstvo te je član još dvaju odbora - za financije i državni proračun te za obrazovanje, znanost i kulturu. Za 24 sata je komentirao vijest:

Ako vas se ne razumiju - nemojte niti govoriti!

- O statistici ne razmišljam niti se njom zamaram, ali naravno da ovakav podatak godi. Ako narod ne razumije što govorite - onda nemojte niti govoriti. Ne želim da me se u saborskim raspravama ne razumije jer onda onome tko sluša stvaram gubitak vremena. Nije mi cilj iscrpljivati slušatelje i gledatelje, nego temu.

I Ante Babić u Top 5!

Dodajmo i da spomenuti dnevni list donosi da je na petom mjestu po posjećenosti zastupnička stranica našeg Ante Babića (X. izborna jedinica).