Ljudi su zaboravili Josipovićevu izjavu na početku prošle kampanje da će zacrveniti Hrvatsku - i vidimo da on na tome ustrajava. Ured Predsjednika nastoji (re)afirmirati jugoslavenstvo i komunističke „vrijednosti“, a srušiti temelje na kojima je stvorena moderna Hrvatska - istaknuo je potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a (i član Predsjedništva naše stranke) Gordan Jandroković u emisiji „Markov trg“ na Z1 televiziji.

Zašto ne glasovati za Josipovića!

U razgovoru s voditeljom Markom Juričem, Jandroković je podsjetio na neke možda zaboravljene (ili potiskivane) „detalje“ Josipovićeva mandata - od već spomenute „crvene Hrvatske“, preko „ustaške zmije“ u Knessetu i opasne politike nezamjeranja Beogradu, do njegovog savjetnika Jovića koji je je veličao „lik i djelo“ Slobodana Miloševića.

Jandrokovićev nastup možete u cijelosti pogledati, a u nastavku donosimo njegove glavne naglaske:

Šutnja o udbaškoj i četničkoj zmiji!

Josipović pred izraelskim parlamentarcima izmišlja „ustašku zmiju“, ali istodobno ne reagira na jugoslavensku, udbašku zmiju - duboko infiltriranu u sve segmente hrvatskog društva. Ovdje se radi o vrlo opasnim manipulacijama. Zašto Josipović nije progovorio o četničkoj zmiji u Srbiji, nego je samo blago reagirao „žaljenjem“ na Šešeljeve velikosrpske istupe i šutnju službenog Beograda. Josipović je čovjek prošlosti, čovjek komunizma, čovjek Jugoslavije - zato i imamo probleme koje imamo. 

Hrvatskoj nije prisegnuo!

Izgovarajući predsjedničku prisegu, Josipović je izostavio riječ „Hrvatska“ i prisegnuo nekoj nedefiniranoj republici. Je li to bilo slučajno ili ne? Danas nakon pet godina mandata - ako se sagledaju njegovi stavovi prema modernoj Hrvatskoj, Domovinskom ratu, ulasku RH u NATO i EU - sve to ukazuje da ispuštanje riječi „Hrvatska“ nije bilo slučajno.

JOsipoVIĆ 

Josipović je smijenio svog savjetnika Dejana Jovića isključivo u predizborne svrhe, a pet je godina taj tip iznosio najnegativnije moguće stavove protiv Hrvatske! Josipović sada tvrdi da nije znao za te Jovićeve stavove. Upravo obratno - baš je zbog tih stavova i bio uzeo Jovića za savjetnika! Taj je čovjek sustavno radio na destrukciji svih vrijednosti na kojima je utemeljena Hrvatska.