Nakon trogodišnjeg mandata „najbolje vlade do sada“ osim silnih „eksperimenata“, svaljivanja krivice na druge za vlastite neuspjehe, konstantnog pada BDP-a, vidjeli smo - ništa! Milanovićeva diletantska vlada gurnula je Hrvatsku u katastrofalno socijalno-gospodarsko stanje, usput prodajući maglovitu priču o famoznom Planu 21. Rezultati - jadni! Nikakvi. A narod se ne može prevariti nikakvim demagoškim obmanama i jeftinim spinovima, stoga će ovoj vladi udijeliti „crveni“ karton na parlamentarnim izborima. Neuspjehu vlade sekundirao je Milanovićev predsjednički kandidat Josipović svojim petogodišnjim nečinjenjem. I on će, također, biti „nagrađen“ kartonom iste, crvene boje.

Saborski zastupnik (ujedno i član Predsjedništva HDZ-a) Gordan Jandroković sinoć je za sva tri nacionalna TV dnevnika komentirao trećegodišnju obljetnicu, odnosno listu neuspjeha SDP-ove vlade.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/milanovicevoj-i-josipovicevoj-vladi-...

http://www.hdz.hr/vijest/iz-sabora/video-milanovicevo-izvjesce-cista-far...

Izjave možete pogledati, a u nastavku donosimo Jandrokovićeve ključne poruke:

SDP je slomio Hrvatsku!

Treba reći da je ova vlast došla u ovu poziciju šireći negativnu kampanju, govoreći jezikom mržnje o političkim protivnicima. To je, nažalost, obilježilo ove tri godine koje ne možemo ocijeniti pozitivnim. Hrvatska je doživjela slom gospodarstva! Kada je riječ o životnom standardu građana, ne vidi se svjetlo na kraju tunela. Umjesto da smo se europeizirali - u civilizacijskom i kulturološkom smislu Hrvatska je balkanizirana. 

Neka odu!

Jedino što je dobro da su već prošle tri godine i ostalo je još jako malo do parlamentarnih izbora - do trenutka kada će ova vlada otići. Kod ljudi se osjeća snažna depresija i gubitak nade da može biti bolje.