(PHOTO) Snaga zajedništva, čvrsta volja & pobjednički duh! Proslava 29. godišnjice osnutka naše stranke u Osijeku, u dvorani Gradskog vrta, organizirana je ujedno i kao završni predizborni skup uoči nedjeljnih izbora za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, na kojima HDZ otvoreno najavljuje pobjedu - kao uvod u preuzimanje odgovornosti za Grad Osijek na lokalnim izborima 2021. godine!

JANDROKOVIĆ: Nakon Anušića, na redu je Radić!

Podršku osječkom HDZ-u sinoć je došao dati i glavni tajnik naše stranke (i predsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković, i sam najavivši pobjednički rezultat na mjesnim izborima 9. prosinca:

- HDZ je nakon dugog niza godina u Gradu Osijeku kompaktan i snažan. Nakon što je naš Ivan Anušić vratio Osječko-baranjsku županiju plavoj boji, sada je red na Ivanu Radiću, predsjedniku gradskog HDZ-a, da na izborima za osječke gradske četvrti i mjesne odbore načini prvi korak prema krajnjem cilju - preuzimanju vlasti na lokalnim izborima 2021. godine. Neka ova nedjelja bude uvod u buduće pobjede HDZ-a u Osijeku!

Podsjetio je da je prije prošlogodišnjih lokalnih izbora najavio prioritete - pobjedu u Osječko-baranjskoj županiji, Splitu i Dubrovniku:

- I sva su ta tri cilja ostvarena. Novi HDZ-ov izborni prioritet jest - Grad Osijek!

ANUŠIĆ: Vratili smo županiju, vratit ćemo i grad!

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i osječko-baranjski župan Ivan Anušić istaknuo je da su nedjeljni izbori, premda prema nekima „beznačajni“, za HDZ broj jedan po važnosti!

- Poslije punih 12 godina, vratili smo županiju. Ona svakodnevno napreduje, realiziramo, jedan po jedan, sve obećane projekte, imamo i punu podršku naše Vlade kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem. Ali, da bi županija do kraja prodisala punim plućima, potrebna je još pobjeda i u Osijeku! Zato su nam ovi izbori iznimno važni, jer će potvrditi HDZ-ovu snagu i naš pobjednički trend!

RADIĆ: Na dobrobit našega voljenog grada!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Osijeka Ivan Radić izdvojio je pak da na izbore u nedjelju prvi put izlazimo samostalno, bez ikakvih koalicija, upravo da pokažemo našu snagu:

- Bez ikakvog krzmanja, najavljujem pobjedu! Imamo kvalitetne liste te dokazana imena koja ih predvode. I ovim velikim skupom poslali smo snažnu poruku svim Osječankama i Osječanima da je upravo HDZ spreman nastaviti raditi na dobrobit našega voljenog grada i preuzeti odgovornost za njegov napredak!