Nije potrebno trošiti desetke milijuna kuna na prijevremene izbore u Zagrebu, ali spremni smo za njih! HDZ, kao stožerna stranka hrvatskog naroda, imat će vlastitoga gradonačelničkog kandidata. Koji će pobijediti! - najavio je predsjednik zagrebačkog HDZ-a (i član nacionalnog Predsjedništva naše stranke) Andrija Mikulić gostujući u emisiji ZAGI na Jabuka TV. 

Prenosimo i neke od ostalih Mikulićevih poruka:

Nezaustavljivi rast HDZ-a

Zagrebačka organizacija HDZ-a svakim je danom sve jača. Samo u zadnjih mjesec dana pristupilo nam je više od dvjesto novih članova, većinom mladih i obrazovanih ljudi!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/vise-od-200-novih-clanova-pristupilo-za...

Vlastiti put - pobjednički!

HDZ Grada Zagreba nije ni u kakvoj koaliciji s Nezavisnom listom Milana Bandića, niti se ikada o tome razgovoralo. Mi idemo svojim putem. Pobjedničkim putem! Mandate u Gradskoj skupštini dobili smo na temelju povjerenja Zagrepčanki i Zagrepčana - i jedino smo njima odgovorni!

http://hdz.hr/vijest/lokalne/nezaustavljivi-rast-hdz-novi-zagreb-u-plavo...

Švaljek - čudna posla

Kao vršiteljica dužnosti gradonačelnika Sandra Švaljek neće ostati ni po čemu zapamćena osim po tome što je za honorar od oko 180 tisuća kuna angažirala privatnu agenciju za odabir nove Uprave Zagrebačkog holdinga. A na kraju nije uzela u obzir preporuku agencije, nego je odabrala neke druge kandidate!?

ZAGREB SRCEM ZA PLAVU BOJU!

Na postavljeno referendumsko pitanje u emisiji ZAGI „Je li vrijeme da HDZ 'preuzme' Gradsku skupštinu?“ čak 76 posto građanki i građana Zagreba izjasnilo se s DA, dok je samo 24 posto reklo NE. 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-nezaustavljivi-u-zagrebu-preuzima...