(PHOTO) Tako reći nema dana, a da pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za sjeverozapadnu i dio središnje Hrvatske Stjepan Adanić nije na terenu. I dalje neumorno obilazi naše članstvo: nakon što se već sastao sa svim županijskim odborima HDZ-a u svojoj nadležnosti, na red su došli gradovi i zagrebačke gradske četvrti.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/pomocnik-glavnog-tajnika-na-terenu-clanice-i-clanovi-hdz-izrazili-veliko-zadovoljstvo

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/stjepan-adanic-neprestano-na-terenu-sastao-se-vec-s-4-zupanijska-odbora-hdz

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/stjepan-adanic-na-terenu-nasa-politika-verificirana-je-dvjema-briljantnim-izbornim

Varaždin, Ludbreg, Sesvete & Podsused-Vrapče

Tako je ovih dana Adanić održao sastanke s gradskim odborima Varaždina i Ludbrega (Varaždinska županija) te s odborima gradskih četvrti Sesvete i Podsused-Vrapče (Grad Zagreb), kako se prema novom Statutu HDZ-a nazivaju donedavni područni odbori.

No to nije sve! Dobro znajući koliko je dragocjen izravni kontakt sa što više naših članica i članova, pomoćnik glavnog tajnika planira posjetiti i sve općinske organizacije u svom djelokrugu, pa čak i veće temeljne ogranke HDZ-a!

Kako su na sastancima u Varaždinu i Ludbregu sudjelovali i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak te predsjednik Županijske skupštine Alen Runac, tako su i na susrete u Sesvetama i ZG četvrti Podsused-Vrapče došli i predsjednik i tajnik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba - dr. sc. Andrija Mikulić i dr. Ivan Ćelić.

Imamo rješenja za probleme!

Na svim sastancima Adanić je članicama i članovima detaljno elaborirao novi ustroj Središnjice - racionalniji, a efikasniji! - prezentirao najvažnije odredbe iz novog Statuta HDZ-a, kojim se standardi unutarstranačke demokracije podižu na višu razinu, ali i predstavljao nedvojbena postignuća naše Vlade i stranke pod vodstvom predsjednika Andreja Plenkovića, od dobrih ekonomskih pokazatelja i realiziranih razvojno-socijalnih projekata do donošenja, prvi put u povijesti, jedinstvenog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i povratka pobjedničke Hrvatske vojske u Vukovar.

Po pobjedu i na europskim izborima!

Osim što Vlada RH odgovornim i ozbiljnim pristupom rješava, jedan po jedan, sve naslijeđene probleme, koji su prije nas godinama bili gurani pod tepih, tako je i HDZ, profiliran kao narodnjačko-demokršćanska stranka desnog centra, ostvario već dvije briljantne pobjede - na parlamentarnim i lokalnim izborima. A slijedi i nova - na europskim u svibnju iduće godine!

- Na putu ka tome cilju bit ću vam uvijek na raspolaganju. 24 sata dnevno! - poručivao je Adanić.

Svi dužnosnici HDZ-a po lokalnim organizacijama pozdravili su novi ustroj naše stranke te izrazili zadovoljstvo uslijed učinkovitije koordinacije djelovanja i intenzivnije komunikacije sa Središnjicom.