Oštro osuđujemo SDP-ovo suludo trošenje proračunskog novca Grada Čakovca! - kazao je predsjednik gradskog HDZ-a dr. sc. Tomislav Novinščak na konferenciji za novinare koju je održao s koalicijskim partnerima HSLS-om i Hrvatskom demokršćanskom strankom (HDS). Trošenje gradskog novca šakom i kapom doseglo je vrhunac nedavnim rješenjem građevinske inspekcije prema kojem se dio novoobnovljene Ulice Ivana Gorana Kovačića mora vratiti u prvobitno stanje!

SDP-ovo prebacivanje krivnje

A da bi stvar bila još apsurdnija, istaknuo je Novinščak, SDP-ov gradonačelnik i njegova svita odgovornost za svoj nerad i propale projekte - poput pompozno najavljivanog EU projekta vanjskih bazena - nastoje prebaciti na druge! Nestručnost, bahatost, neodgovornost... Očito im je Milanović uzor!

- Ulica je nedavno obnovljena s puno nedostataka, prometno rješenje je nepropisno, a novac je suludo utrošen! SDP-ova gradska vlast nesposobna je uhvatiti se u koštac s rješavanjem gospodarskih problema! 

SDP-ova magla i memla!

Kako biste uspješno vodili jedan grad, morate imati viziju, inicijativu, morate mudro gospodariti proračunom, privlačiti poduzetnika i investicija... Ukratko, morate imati sve ono što SDP nema ni u naznakama!

- Od prvog dana novo vodstvo čakovečkog HDZ-a obećalo je da će pratiti SDP-ovu gradsku upravu, analizirati njen rad i dobronamjerno upozoravati na nepravilnosti, ali i kontinuirano od nje tražiti da se Čakovec pozicionira kao gospodarsko središte, a ne samo kao kulturno-zabavni grad! No oni samo bezglavo troše gradski novac kako bi prikazali da nešto rade!