U povodu  Dana otvorenih vrata Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba svečano je uručeno više od dvjesto članskih iskaznica novim članovima gradskog HDZ-a. Prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić iskazao je srdačnu dobrodošlicu novim članovima te ih upoznao s aktivnostima gradske organizacije i radom zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini. 

Spremni za bilo koje izbore - bilo kada!

Tom je prigodom Mikulić zahvalio svima koji su svojim glasom pridonijeli pobjedi Kolinde Grabar-Kitarović na izborima za Predsjednicu RH te dodao:

- Zagrebačka organizacija HDZ-a spremna je na sve izbore - ma kad oni bili! Još jednom svima zahvaljujem na iskazanom povjerenju Hrvatskoj demokratskoj zajednici i pozivam nove članove da se aktivno uključe u rad svojih matičnih područnih odbora.

Pobjednički smjer

Mikulić je također naglasio da se nikada nisu vodili - niti će se voditi - bilo kakvi razgovori i dogovori s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem. HDZ je izabrao svoj smjer, koji je mukotrpan, ali na svim izborima daje samo pobjedničke rezultate - ustvrdio je Mikulić.