Gordan Jandroković, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i potpredsjednik Hrvatskoga sabora, posjetio je i Gospić u okviru redovitih obilazaka županijskih organizacija naše stranke uoči lokalnih izbora.

Peto županijsko središte

Nakon Osijeka, Šibenika, Krapine i Virovitice, peto je to županijsko sjedište u koje je Jandroković došao potanje se upoznati sa stanjem na terenu i provjeriti kako teku pripreme za izbore.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-viroviticko-podravskoj-zupaniji-cilj-ponovno-pobijediti-u-svim

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-krapini-pobijedit-cemo-u-nizu-sredina-u-kojima-dosad-nismo-bili

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-sibeniku-ocekujemo-pobjedu

Uvijek odlični rezultati

Prije sastanka s članovima Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije (u proširenom sastavu), glavni tajnik i prvi lički HDZ-ovac (i član nacionalnog Predsjedništva naše stranke) Darko Milinović odgovarali su u gospićkom Kulturno-informativnom centru na pitanja okupljenih novinara.

- U ovoj županiji, vrijedi ponoviti, uvijek ostvarujemo odlične rezultate. Siguran da ćemo i na nadolazećim lokalnim izborima biti uvjerljivi pobjednik zahvaljujući temeljitim pripremama, snazi HDZ-a i postignućima Vlade predsjednika Plenkovića! - istaknuo je Jandroković.

O mogućim koalicijama odlučuje teren

Na upit novinarima o imenima koja će se naći na listama i o potencijalnim predizbornim koalicijama, naglasio je da je uvjeren da će u Ličko-senjskoj županiji, u svim gradovima i općinama, biti istaknuti najbolji kandidati i kandidatkinje:

- I svi će oni na kraju biti veličanstveni pobjednici ovih izbora! U HDZ-u njegujemo narodnjačko-demokršćansko načelo supsidijarnosti, pa našim organizacijama na terenu s povjerenjem prepuštamo da same procijene s kojim bi političkim opcijama mogle surađivati. Preduvjet je, dakako, da su te stranke ili nestranački pojedinci programski i svjetonazorski bliski HDZ-u.

Još bolje nego prije četiri godine!

I predsjednik ličko-senjskog HDZ-a dr. Darko Milinović, svjestan snage naše stranke, najavio je odlične izborne rezultate:

- Očekujem da ćemo ne samo ponoviti uspjeh od prije 4 godine, nego postići i bolji rezultat. Očekujem pobjedu i u Otočcu i u Novalji! Kao što je već rekao glavni tajnik, HDZ je uvjerljivo najjača politička stranka u našoj županiji.

Photo: Lika express & Lika online