Prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić zahvalio je pismom članovima i simpatizerima naše stranke te svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su svojim glasom (njih čak 200.573) podržali Kolindu Grabar-Kitarović. Siguran je da će s prvom hrvatskom predsjednicom zapuhati novi vjetrovi. Ne smijemo gubiti nadu - naša je Domovina Bogom dana zemlja u kojoj može i mora biti bolje!

Narodu se vraća optimizam!

Pobjeda predsjednice - istaknuo je u pismu Mikulić - građanima vraća optimizam:

- Zagrebačkih 200.573 glasova jasno su potvrda da je Kolinda Grabar-Kitarović ono što Hrvatskoj treba. Zadnjih godina neprestano smo slušali o politici „regiona“, neprestano su nametali ideološke podjele kako bi se skrenula pozornost s gospodarskog ponora u koji nas je bacila SDP-ova vlast.

Pred nama još puno posla!

No Mikulić je napomenuo da je pred nama još puno posla - slijede parlamentarni izbori na kojima ćemo također dati svoj doprinos u stvaranju bolje Hrvatske: 

- Pozivam vas da nastavimo istim smjerom - istinskog domoljublja, poštivanja, gospodarskog prosperiteta, promicanja obiteljskih vrednota, solidarnosti i zajedništva. Jer Hrvatska to zaslužuje!