Kao predsjednica RH posebno ću brinuti o Gorskom kotaru jer je taj kraj nakon katastrofalne prirodne nepogode dodatno poharala druga nepogoda - Milanovićeva vlada. I to ukidanjem Zakona o brdsko-planinskim područjima i uspostavom Zakona o regionalnom razvoju koji je potpisao dosadašnji predsjednik Josipović - sram ga bilo! Umjesto da ovom kraju daju 50 milijuna kuna, oni su ih oduzeli! - poručila je jasno i argumentirano buduća predsjednica na jučerašnjem predizbornom skupu na središnjem gradskom trgu u Delnicama.

ZA snažnu & ponosnu Hrvatsku!

Potom je istaknula zadovoljstvo dolaskom u Delnice te naglasila da je Hrvatska onoliko jaka koliko je jak svaki njezin kraj:

- Svi s kojima sam razgovarala, nakon što sam proputovala desetke tisuća kilometara govore  o sadašnjim problemima i budućnosti, a nitko o prošlosti. Imamo 320 tisuća građana pod ovrhom, 318 tisuća nezaposlenih, a takve probleme neće riješiti nikakve ustavne promjene! Već nova predsjednica i nova vlada! - riječi su to buduće predsjednice na koje Gorani nisu štedjeli dlanove!

Cijeli članak pročitajte na: http://kolinda.hr/vijesti/i-gorski-kotar-dvojac-milanovic-josipovic-vodi-na-put-u-propast-necemo-im-to-dopustiti