Ponos. Snaga. Zajedništvo. U prepunoj dvorani Dobrovoljnoga vatrogasnog društva u Bedekovčini svečano je obilježena 25. obljetnica osnutka HDZ-a u toj općini u Krapinsko-zagorskog županiji. 

Okupljenima su se obratili međunarodni tajnik HDZ-a dr. Miro Kovač - koji je kao osobni izaslanik predsjednika Tomislava Karamarka prenio njegove pozdrave te zahvalio na velikom doprinosu zagorskog HDZ-a u kampanji za predsjedničke izbore, prvi čovjek županijske organizacije naše stranke Žarko Tušek te predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Bedekovčine Zdravko Tušek. U nastavku donosimo ključne naglaske iz njihovih govora:

Dr. KOVAČ: Milanović nema osjećaja za hrvatske građane!

Vlada Zorana Milanovića nema osjećaja za hrvatsku državu i potrebe hrvatskih građana. Ne zanima ih ni demokracija - o čemu svjedoči i neviđena medijska blokada kojoj je podvrgnuta naša stranka. Podatak da je SDP-ov premijer do sada promijenio devet ministara dovoljno govori o „kvaliteti“ ove katastrofalne Vlade.

ŽARKO TUŠEK: Obmanama pokušavaju prikriti svoj nerad!

Iskrena ljubav prema Domovini i Hrvatskom zagorju svima nama mora biti nit vodilja u životu i svakodnevnom djelovanju. Aktualna se SDP-ova vlast i u državi i u Krapinsko-zagorskoj županiji igra politike te bavi raznim podvalama i obmanama kako bi pokušala prikriti svoj nerad umjesto da ljudima osigura uvjete za dostojanstven život. Pred nama je teška zadaća, ali smo spremni da čim prije prekinemo ovu agoniju i vratimo vjeru građanima u bolji život na rodnoj grudi. 

ZDRAVKO TUŠEK: ZA bolje Hrvatsko zagorje!

Nitko ne može zanemariti povijesni trag HDZ-a u Bedekovčini jer je naša stranka uvijek bila jezgra koja je radila u interesu općine, Hrvatskog zagorja i cijele Hrvatske!

UTEMELJITELJI, MLADEŽ, (GRADO)NAČELNICI…

Okupljenima su se još obratili Branko Ljubek (u ime utemeljitelja naše stranke), Mirko Krznar (u ime HDZ-ovih načelnika i gradonačelnika u Hrvatskom zagorju) te predsjednik Mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Miroslav Ivanković.

Utemeljiteljima stranke s području Općine Bedekovčina podijeljene su zahvalnice.