Područni odbor HDZ-a Brezovica svečano je obilježio 25. godišnjicu osnutka u prostorijama Mjesne samouprave. Mnogobrojnim su se članovima i simpatizerima obratili prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a - i osobni izaslanik predsjednika Tomislava Karamarka - Andrija Mikulić i predsjednik PO HDZ-a Brezovica (ujedno i predsjednik Vijeća gradske četvrti) Vladimir Iviček. Skupu su nazočili i potpredsjednici zagrebačkog HDZ-a Mario Župan, Stanko Gačić i Ante Plazonić.

Prenosimo ključne poruke iz govora Andrije Mikulića i Vladimira Ivičeka:

MIKULIĆ: Do premoćne pobjede na parlamentarnim izborima!

HDZ je homogena stranka koju čine pošteni i časni članovi. Nesebičnim trudom i radom nižemo pobjedu za pobjedom. Međutim, pred nama je važan zadatak - pobijediti na parlamentarnim izborima i osvojiti dvotrećinsku većinu Saboru kako bismo promijenili članak 45. Ustava i omogućili dostojanstveno glasovanje Hrvatima izvan RH. 

Najbolji program za Grad Zagreb

Program HDZ-a za Grad Zagreb odavno je pripremljen. U njemu su obuhvaćeni gorući problemi i važni projekti koje je potrebno što prije realizirati na dobrobit svih građana našega grada. HDZ će imati najkvalitetnijeg kandidata kojega će poduprijeti  nacionalno vodstvo stranke i svi koalicijski partneri.

IVIČEK: Spremni za izbore!

U našoj je područnoj organizaciji - kao i u cijeloj stranci - prisutan duh zajedništva. Vratili smo se temeljima prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana i tako vratili povjerenje naših birača. HDZ je u svakom trenutku spreman za bilo koje izbore!