Obilazeći županijske organizacije HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković stigao je i u - Čakovec.

HDZ nema ozbiljniju konkurenciju!

- HDZ se vrlo ozbiljno priprema za europske izbore, a Čakovec je već 20. županijsko sjedište u koje sam došao kao glavni tajnik. U završnoj smo fazi pretkampanje, uskoro ćemo objaviti listu te usvojiti Izborni program. Dana 12. travnja započinjemo sa službenom kampanjom. U njoj ćemo posebnu pozornost posvetiti mladima - Europi nove generacije! Očekujemo, naravno, pobjedu, a vjerujem da će i Međimurje dati svoj važan doprinos! - poručio je Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Međimurske županije.

HDZ je jedina stranka koja na izborima može prijeći 30 posto glasova, u ovom trenutku nemamo ozbiljniju konkurenciju! - zaključio je naš glavni tajnik.

Teritorijalna zastupljenost

Na neizostavno novinarsko pitanje o našoj listi, istaknuo je pak da je svaka naša županijska organizacija nominirala svoje kandidate i kandidatkinje:

- Vodit ćemo računa i o teritorijalnoj zastupljenosti i o tome koji kandidati mogu najbolje štititi nacionalne i državne interese Hrvatske unutar u Europskom  parlamentu Europske unije.

POSJET 20. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 12. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku, Vukovarsko-srijemsku, Varaždinsku, Zadarsku, Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku, Karlovačku, Virovitičko-podravsku, Brodsko-posavsku i Primorsko-goransku županiju te Grad Zagreb, međimurski HDZ 20. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

Photo: Međimurje press & ŽO HDZ-a Međimurske županije