Nakon što je jučer pohodio Imotsku i Sinjsku krajinu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, glavni tajnik HDZ-a (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković nastavio je danas svoju dalmatinsku mini-turneju obilaskom Šibensko-kninske županije - i to u društvu s predsjednikom Županijskog odbora naše stranke Nediljkom Dujićem i županom Goranom Paukom.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/sinj-ce-dobiti-gradonacelnicu-nasa-lista-bit-ce-uvjerljivo-najjaca

Prva postaja: Grad Drniš.

Još jači nego dosad!

- U redovitom sam obilasku županijskih, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a za lokalne izbore. U Drnišu očekujemo da ćemo i dalje imati svog gradonačelnika, našeg Josipa Begonju - koji će obraniti mandat. Siguran sam da će i Šibensko-kninska županija ostati HDZ-ova te da će naš Goran Pauk ostati župan. Naša stranka je na vlasti ne samo u županiji, nego i u svim gradovima na njenom području. Tako će biti i nakon 21. svibnja, s tim da smo čvrsto uvjereni da ćemo preuzeti odgovornost i za pojedine općine u kojima dosad nismo bili na vlasti. HDZ će nakon ovih izbora biti još jači nego dosad! - istaknuo je glavni tajnik.

Nakon Drniša, Jandroković je posjetio općine Prominu i Kistanje.

Janjevački Hrvati

- U Kistanjama, gdje je snažna zajednica janjevačkih Hrvata, također predviđam dobre rezultate. Stranačka organizacija izvrsno radi, u ovoj općini imat ćemo dosta novih, mladih kandidata. Kao i u ostalim sredinama diljem Lijepe Naše - naglasio je Jandroković.

Glavni tajnik HDZ-a iz Kistanja se uputio dalje prema Gradu Skradinu.

Photo: ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije & Šibenski portal