HDZ je uvjerljivo najjača stranka i na nacionalnoj razini i u ovoj županiji, u kojoj već tradicionalno pobjeđujemo. Na zadnjim EU izborima imali smo četiri svoja mandata, no ovaj put cilj nam je i više od toga - pet! - istaknuo je glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije.

Radom i organizacijom do uspjeha

Glavni tajnik obilazi, jednu po jednu, naše županijske organizacije, a sa stranačkim kolegicama i kolegama u Požegi razgovarao je o aktualnoj političkoj situaciji te planovima i strategiji HDZ-a za EU izbore - na kojima očekujemo još jedan trijumf.

- Puno je posla pred nama, kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore! Siguran sam da će nas kvalitetan rad i dobra organizacija dovesti do pravog rezultata.

Projekt Slavonija, Baranja i Srijem

Bilo je riječi, naravno, i o provedbi Projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Jandroković je naglasio da je u njegovom sklopu do sada ugovoreno više od 8 milijardi kuna, a od toga se na istoku Lijepe Naše već realiziraju konkretni razvojno-socijalni projekti u vrijednosti 2,5 milijarde!

- Donesen je i zakon koji je znatno unaprijedio financiranje lokalnih jedinica, sada imaju 2,1 milijarde kuna prihoda više nego prije, što se vidi i po mnogim gradilištima i obnovljenim zdanjima u našim općinama i gradovima. Sva ta postignuća naše Vlade prepoznaju hrvatski ljudi!

POSJET 5. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ prelazi u „izborni mod“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku & Šibensko-kninsku županiju, požeško-slavonski HDZ 5. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-sibenika-oporba-je-jalova-i-slaba-europski-izbori-pokazat-ce-hdz-ovu-snagu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-krizevaca-kao-ozbiljna-stranka-ozbiljno-se-pripremamo-za-izbore-hdz-ce-jos-jednom

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-iz-velike-gorice-hdz-prelazi-u-izborni-mod-osnivamo-stozere-po

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-dosad-nije-toliko-brinula-o-slavoniji-88-mlrd-kuna-ulazemo-u

Photo: pozega.eu & 034portal.hr