Dok je oporba jalova, u vrlo slabom stanju i bez ozbiljnih argumenata kada pokušava napadati našu Vladu i vladajuću većinu, europski izbori pokazat će HDZ-ovu snagu, ozbiljnost i odgovornost! Očekujemo uvjerljivu pobjedu, HDZ je daleko najjača stranka u Hrvatskoj! - poručio je glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u Šibeniku, gdje je u sklopu priprema za izbore za članove Europskog parlamenta sudjelovao na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije (u proširenom sastavu) i potom na humanitarnoj večeri za kninsku bolnicu i „Auroru“, udrugu oboljelih od cerebralne i dječje paralize.

Uvrede i klevete u nedostatku sadržaja

- Voljeli bismo da se politička bitka ne pretvara u uvrede, klevete, plitke dosjetke i doskočice, nego da bude natjecanje programima i idejama za gospodarski rast i zapošljavanje. HDZ bi volio imati jaču i odgovorniju oporbu - istaknuo je Jandroković.

Ova kampanja pokazat će tko je ozbiljan, tko može braniti hrvatske nacionalne interese u Europi i tko je kadar voditi odgovorne politike! - zaključio je naš glavni tajnik.

Kanabis, ali u medicinske svrhe

Na upit pak kako sustavno riješiti pitanje korištenja kanabisa u medicinske svrhe, a u kontekstu pomilovanja predsjednice Republike za Huanita Luksetića, Jandroković je odgovorio:

- U medicinske svrhe - da! I to na temelju znanstvenih spoznaja, a ne „pučke medicine. Neki raspravu o marihuani kao pomoćnom sredstvu u liječenju nastoje pretvoriti u pokret za legalizaciju droge. Jasan treba reći da to ne podržavamo.

POSJET 4. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ prelazi u „izborni mod“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku i Koprivničko-križevačku županiju, šibensko-kninski HDZ 4. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-krizevaca-kao-ozbiljna-stranka-ozbiljno-se-pripremamo-za-izbore-hdz-ce-jos-jednom

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-iz-velike-gorice-hdz-prelazi-u-izborni-mod-osnivamo-stozere-po

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nijedna-vlada-dosad-nije-toliko-brinula-o-slavoniji-88-mlrd-kuna-ulazemo-u

Naša stranka, kako reče glavni tajnik, prelazi u „izborni mod“!

HUMANITARNA VEČERA

Na humanitarnoj večeri na Lozovcu s više od 300 sudionika, koju je prvi put organizirao šibensko-kninski HDZ, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Nediljko Dujić izrazio je čvrsto uvjerenje da ćemo s ovakvim plemenitim akcijama nastaviti i u budućnosti.

Društvena solidarnost

Jandroković je naglasio da je upravo društvena solidarnost jedno od temeljnih načela na kojima djeluje naša stranka:

- Zato čestitam što ste se odazvali u velikom broju. To i jest smisao politike: briga o društvu, sugrađanima, susjedima, potrebitima... Najveća smo i najsnažnija stranka koja brine i o državnim i nacionalnim interesima, gospodarstvu, međunarodnom položaju naše zemlje, životnom standardu i generacijama koje dolaze. Za mene je čast je biti članom HDZ-a!

Burić, Pauk, Juričev-Martinčev…

Među mnogobrojnim sudionicima bili su i šibenski gradonačelnik (i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a) dr. Željko Burić sa zamjenikom Paškom Rakićem, šibensko-kninski župan Goran Pauk, potpredsjednica Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branka Juričev-Martinčev, državni tajnik u Ministarstvu kulture Ivica Poljičak…

Photo: Šibenski portal