(AUDIO) Na motivacijskom skupu HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, održanom sinoć u Hotelu Panonija u Sisku, glavni tajnik naše stranke (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković istaknuo je da HDZ na lokalnim izborima očekuje izvrsne rezultate:

- Očekujemo da će Ivo Žinić ponovno biti župan, a isto tako i da ćemo dobiti većinu u županijskoj skupštini. Na ovim izborima posebno ćemo se fokusirati na gradove u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojima dosad nismo bili na vlasti, među njima svakako i na Grad Sisak. Zato smo i došli danas ovamo, zato smo se i okupili večeras. Sigurni smo da ćemo i u Sisku postići odličan rezultat.

Osvrćući se na našeg kandidata za sisačkog gradonačelnika prof. Franju Šabana, Jandroković je napomenuo da novo vodstvo HDZ-a vjeruje u mlade ljude i vjeruje da kvalitetan kandidat kao što je on može promijeniti lošu politiku koja se vodi u Sisku:

- Gospodin Šaban se itekako može politički suprotstaviti aktualnoj SDP-ovoj gradonačelnici, opterećenoj nizom afera i skandala. On sigurno zna i može bolje od nje!

Programska, afirmativna kampanja

Kandidat za gradonačelnika Franjo Šaban istaknuo je da će voditi programsku, afirmativnu kampanju - usmjerenu na gospodarski oporavak i bolju budućnost:

- Želimo kroz zajedništvo, razvojne projekte i pozitivne poruke zadobiti povjerenje ne samo HDZ-ova biračkog tijela. Nudimo im novu opciju, nudimo im širinu, novu sliku Siska, i pozivamo sve stručne ljude da nam se pridruže na boljitak našeg grada. Usredotočeni smo na gospodarsko-socijalne probleme koji uistinu muče naše sugrađane, na iskorištavanje EU fondova. Želimo da se Sisak više ne spominje kao grad slučaj, nego kao grad gospodarskog oporavka, realiziranih projekata i zadovoljnih ljudi.

Dr. sc. Goran Marić - povjerenik sisačkog HDZ-a

Koliko ozbiljno pristupamo izborima u Sisku, najbolje potvrđuje to što je za povjerenika naše stranke u tom gradu - nakon ostavke predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Željka Krapljana prije 10-ak dana - imenovan ni manje ni više nego ministar državne imovine i član nacionalnog Predsjedništva HDZ-a dr. sc. Goran Marić! Koji je, kao nositelj naše liste u VI. Izbornoj jedinici na zadnjim parlamentarnim izborima, itekako upoznat s ljudima i problemima u sisačkom kraju.

- Učvrstit ćemo zajedništvo među članovima, kvalitetno se pripremiti za izbore i u Sisku ostvariti pobjednički rezultat! A unutarstranački izbori i konstituiranje Gradskog odbora uslijedit će nakon što pobijedimo 21. svibnja i preuzmemo odgovornost za Grad Sisak - najavio je dr. Marić.

Photo: Radio Banovina

http://www.radio-banovina.hr/kandidat-hdz-a-sisacko-moslavackog-zupana-ivo-zinic-gradonacelnika-siska-franjo-saban/

DEVETO ŽUPANIJSKO SREDIŠTE

Nakon Osijeka, Šibenika, Krapine, Virovitice, Gospića, Rijeke, Slavonskog Broda i Bjelovara, Sisak je deveto županijsko sjedište u koje je u okviru redovitih obilazaka terena glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković došao potanje se upoznati sa stanjem u stranačkim organizacijama i provjeriti kako teku pripreme za izbore.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-bjelovaru-koalicija-s-hss-om-i-hsls-om-mudar-je-potez

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/brodsko-posavski-zupan-danijel-marusic-ide-po-novi-mandat

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/majda-buric-kandidatkinja-hdz-za-primorsko-goransku-zupanicu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-licko-senjskoj-zupaniji-ocekujemo-pobjedu-i-u-novalji-i-u-otoccu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-viroviticko-podravskoj-zupaniji-cilj-ponovno-pobijediti-u-svim

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-krapini-pobijedit-cemo-u-nizu-sredina-u-kojima-dosad-nismo-bili

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/glavni-tajnik-hdz-u-sibeniku-ocekujemo-pobjedu

Između obilazaka terena diljem Lijepe Naše, glavni tajnik Jandroković sudjelovao je i na (redovitim) sjednicama Predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i samoga Gradskog odbora.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/optimisticni-smo-hdz-ima-jako-dobre-izglede-u-zagrebu