Obilazeći županijske organizacije HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković stigao je i u - Slavonski Brod.

Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore! Očekujemo uvjerljivu pobjedu i minimalno 5 mandata, a borit ćemo se i za više! Siguran sam da će brodsko-posavski HDZ, kao i uvijek dosad, dati svoj veliki doprinos našem trijumfu - poručio je Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije.

Sve u svoje vrijeme

Na novinarsko pitanje o, pogađate, HDZ-ovoj kandidacijskoj listi odgovorio je da ćemo o imenima govoriti kada za to dođe - vrijeme.

- 9. travnja posljednji je dan za predaju lista. Do tada ćemo, ne brinite, provesti sve konzultacije koje moramo provesti i donijeti sve odluke koje moramo donijeti. Sve naše županijske organizacije nominirale su svoje kandidatkinje i kandidate, a među njima će nacionalno vodstvo HDZ-a odabrati one - najbolje. One koji će znati voditi računa o interesima Republike Hrvatske unutar Europske unije te koji temeljito poznaju EU procedure i razumiju međunarodne odnose.

POSJET 18. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku, Vukovarsko-srijemsku, Varaždinsku, Zadarsku, Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku, Karlovačku i Virovitičko-podravsku županiju te Grad Zagreb, brodsko-posavski HDZ 18. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.