(PHOTO) Obilazeći županijske organizacije HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković stigao je i u - Viroviticu.

- Vi ste jedna od najsnažnijih organizacija HDZ-a, utvrda naše stranke, ovdje uvijek ostvarujemo sjajne rezultate! Siguran sam da ćemo trijumfirati i na nadolazećim izborima za Europski parlament! Izražavam zadovoljstvo što sam u ovoj pobjedničkoj županiji upravo na dan kada je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović raspisala izbore! - istaknuo je Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije (u proširenom sastavu).

Zaštita nacionalnih interesa u EU-u

Odgovarajući na pitanja novinara, napomenuo je da izborna lista HDZ-a još nije definirana, ali da će na njoj svakako biti najbolje kandidatkinje i kandidati:

- Bit će to ljudi koji poznaju Europsku uniju i njene procedure te koji će itekako dobro znati brinuti o hrvatskim nacionalnim interesima u EU-u. Javnost će vrlo brzo saznati o kome se radi. Kao najjača stranka, nemamo potrebu brzati poput ostalih. Kampanja će biti vrlo dugačka, trajati više od 40 dana, što je sasvim dovoljno da predstavimo svoje kandidate, program i ključne poruke.

Kako je trošen novac poreznih obveznika?

Upitan pak za uhićenja u Uljanik grupi, naglasio je da ne može govoriti o samoj istrazi, ali da ga, kao i sve građane, najviše zanima kako je trošen novac poreznih obveznika te da odgovaraju svi oni, bez iznimke, koji su eventualno počinili kaznena djela.   

Tolušić, Đakić, Andrović

Sjednicom je predsjedao predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Josip Đakić, a na njoj su sudjelovali i potpredsjednik naše stranke i naše Vlade Tomislav Tolušić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović te predstavnici gradskih i općinskih odbora HDZ-a s područja ove županije.

POSJET 17. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku, Vukovarsko-srijemsku, Varaždinsku, Zadarsku, Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku i Karlovačku županiju te Grad Zagreb, virovitičko-podravski HDZ 17. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.