Kristina Ikić Baniček može početi odbrojavati dane na čelu Siska! Da, približava se kraj njezine netransparentne, poslovno sumnjive i ideološki isključive vladavine. HDZ se u našem gradu konsolidirao i modernizirao, imamo novo lice, mladog lava Ivana, s kojim kao predvodnikom već sada, bez ikakve zadrške, najavljujemo pobjedu na idućim izborima! - sukus je to razmišljanja svih naših članova koji su nedavno, prema načelu „jedan član - jedan glas“, izabrali magistra prava Ivana Celjaka za novog predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Siska.

Nakon županije, vraćamo i grad plavoj boji!

- Kao što smo izborom Ive Žinića za predsjednika sisačko-moslavačkog HDZ-a dobili snažnu političku figuru koja je našu županiju vratila plavoj boji, tako smo i Ivanovim izborom, sigurna sam, dobili novoga sisačkog gradonačelnika! - najavljuje Valentina Sučić, predsjednica Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.  

Ivan Celjak, znakovito, aktualni je zamjenik upravo sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića. Dokazano stručan i istodobno prepun energije i snažne volje, nije nevažna činjenica ni to da naš Ivan dolazi iz poznate sisačke obitelji: sin je poginulog brigadira Hrvatske vojske Marijana Celjaka, legendarnog organizatora obrane Siska i Banovine na samom početku velikosrpske agresije te jednog od utemeljitelja HDZ-a iz 1989. godine.

HDZ tim Sisak - Zajedno po pobjedu!

- Zahvaljujem članovima na ukazanom povjerenju. Pozivam ih sve - bez obzira na dosadašnje pozicije - na zajedništvo, na konstruktivan rad i doprinos jačanju Grada Siska i HDZ-a na dobrobit svih naših sugrađanki i sugrađana. Naša je stranka pred novim uzletom i modernizacijom, ali uz puno poštovanje tradicionalnih domoljubnih i demokratskih vrijednosti. Svi smo mi „HDZ tim Sisak“. I zajedno idemo po pobjedu! - istaknuo je Celjak nakon što je izabran za novog predsjednika sisačkog HDZ-a.

https://sisak.hdz.hr/ivan-celjak-novi-povjerenik-gradske-organizacije-hdz-a-siska-zamjenik-zupana-sisacko-moslavacke-zupanije/