Predsjednik Vlade RH i HDZ-a mr. sc. Andrej Plenković jučer je posjetio Osječko-baranjsku, a potom Vukovarsko - srijemsku županiju. Dao je u ovim slavonskim županijama snažnu potporu našim kandidatima na pobjedničkom putu u drugom krugu lokalnih izbora.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/leon-zulj-ostat-ce-gradonacelnik-i-realizirati-projekte-za-buducnost-valpova

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nas-marin-mandaric-u-nedjelju-ce-preuzeti-odgovornost-za-napredak-i-prosperitet

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/hdz-ce-preuzeti-odgovornost-za-vodenje-svih-pet-slavonskih-zupanija

Nakon Valpova, Đakova i Osijeka u Osječko-baranjskoj županiji, predsjednik Plenković je u Vukovarsko-srijemskoj županiji posjetio Ilok i Nijemce te je sadržajni dan kampanje upotpunjen u večernjim satima velebnim, središnjim skupom u Vinkovcima.

ILOK

U Iloku, najistočnijem naselju Republike Hrvatske, predsjednik Plenković dao je snažnu potporu našem kandidatu za gradonačelnika Mladenu Papku. U ovom gradu bogate povijesti predsjednika Plenkovića srdačno su dočekali mnogi naši članovi i simpatizeri.

Zajedno s predsjednikom Plenkovićem bili su potpredsjednik HDZ-a Tomislav Čuljak, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (i članica Predsjedništva HDZ-a) Gabrijela Žalac, prvi čovjek vukovarsko-srijemskog (županijskog) HDZ-a Dražen Milinković, sadašnji i budući župan Božo Galić…

Za politiku razvoja

Na predizbornom skupu Plenković je održao govor u kojem je iskazao svoju čvrstu potporu budućem gradonačelniku Mladenu Papku:

- Čestitam vam na rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora. On je ohrabrujući. Ilok treba gradonačelnika koji će voditi konstruktivnu i graditeljsku politiku razvoja. Stoga, snažna potpora Mladenu Papku!

NIJEMCI

I u Općini Nijemci naša će stranka nastaviti niz pobjeda. Ivica Klem će u drugom krugu dobiti većinsku potporu birača te nastaviti kvalitetno voditi ovu općinu.

Na skupu potpore sadašnjem i budućem načelniku Nijemaca Ivici Klemu, predsjednik Plenković je poručio da će u nedjelju naša stranka pobijediti i u ovoj općini.

- Uvjeren sam da će Ivica Klem uz vašu potporu ostati načelnik Nijemaca. Drago mi je da sam ovdje i s aktualnim i budućim županom Božom Galićem koji je ostvario sjajan rezultat na izborima u prvom krugu.