Na skupštini Područnog odbora HDZ-a Novi Zagreb - Zapad, održanoj u Centru za kulturu u Remetinečkom Gaju, za predsjednika naše stranke u toj gradskoj četvrti izabran je - uz ovacije izaslanika - neumorni Željko Fiolić.

Kao dosadašnji v.d. predsjednika predanim je radom na terenu, otvorenom komunikacijom sa članstvom i kvartovskim medijima te nepokolebljivim zalaganjem za svoju novozagrebačku četvrt - koja broji oko 60.000 stanovnika! - dao veliki doprinos nizu izbornih pobjeda HDZ-a u glavnom gradu. U Novom Zagrebu - Zapad HDZ je trijumfirao i na europskim i na predsjedničkim izborima!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-novi-zagreb-zapad-hdz-ce-uskoro-i...

Odgovornost za gradske četvrti

Fiolić je od rujna prošle godine i predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad, što je još jedan pokazatelj nezaustavljivog rasta potpore građana HDZ-u. Naša je stranka svakim danom sve jača te je spremna u bilo kojem trenutku preuzeti odgovornost za upravljanje Zagrebom.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-nezaustavljivi-u-zagrebu-preuzima...

Mikulić: Po nove trijumfe!

Osim tajnika gradske organizacije HDZ-a dr. Ivana Ćelića - koji je predsjedao izbornom skupštinom Područnog odbora - te potpredsjednika Marija Župana i Ante Plazonića, Fioliću je na izboru osobno došao čestitati i prvi čovjek naše stranke u Zagrebu Andrija Mikulić. 

- Siguran sam da će pod vodstvom Željka Fiolića Područni odbor HDZ-a Novi Zagreb - Zapad i dalje biti pobjednički te da će se taj trijumfalni niz nastaviti kako na parlamentarnim, tako i na lokalnim izborima za Grad Zagreb - kada god se oni održali! HDZ iz dana u dan sve više raste. Građani prepoznaju HDZ kao stožernu stranku u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj - kao jedinu političku opciju koja može ponuditi bolji i kvalitetniji život! - naglasio je Mikulić u izjavi za hdz.hr.

Zlatni niz - plod zajedništva!

Fiolić se prije izbora novog vodstva Područnog odbora obratio okupljenim članovima te istaknuo da će nastaviti s radom za bolji život građana i s pripremama za nadolazeće izbore:

- Područni odbor HDZ-a Novi Zagreb - Zapad temelji svoj rad na vrijednom članstvu organiziranom u 16 jakih temeljnih ogranaka. Naši su uspjesi rezultat zajedničkog rada domaćih ljudi, Turopoljaca, i članova koji su se ovdje doselili iz cijele Hrvatske, BiH i Vojvodine! 

Kraj dominacije SDP-a

Predsjednik područne organizacije u Novom Zagrebu - Zapad osvrnuo se i na rad Vijeća Gradske četvrti:

- Preuzimanje Vijeća Gradske četvrti označio je kraj dominacije SDP-a u Novom Zagrebu - Zapad. U ovom trenutku HDZ-ova koalicija ima stabilnu većinu, koja jamči realizaciju našega izbornog programa. U njemu smo, između ostalog, asfaltiranje svih cesta te uvođenje kanalizacije u sjeverozapadni dio naše četvrti. Nailazimo na otpore SDP-a, posebice zato što pomažemo Crkvu. No uzalud im trud!

Prvi smo - prvi sad!

Tajnik zagrebačkog HDZ-a dr. Ivan Ćelić također se obratio okupljenima. Istaknuo je da potpora HDZ-u u Zagrebu stalno raste koji će rezultirati.

- Spremni smo preuzeti odgovornost za upravljanje Zagrebom! Novi Zagreb - Zapad zajedno s Brezovicom čini naš štit sa zapada. Na istočnoj strani to su Sesvete, Gornja i Donja Dubrava i Maksimir, na sjevernoj Podsljeme. Taj ćemo obruč oko grada „stiskati“ sve dok ne dođemo do krajnjeg cilja - pobjede u cijelome našemu glavnom gradu! HDZ je - od 17 gradskih četvrti - na vlasti u njih osam. A donedavno smo bili samo u jednoj!