Ponosni smo što je HDZ spriječio još jednu SDP-ovu glupost - skidanje hrvatskog grba s registarskih pločica! Žalosno je da bilo kome u Hrvatskoj mogu smetati nacionalni i državni simboli, pa se pod različitim izgovorima traže načini za njihovo uklanjanje! - istaknuo je prvi čovjek splitskog HDZ-a Petar Škorić. 

Kao što dobro znate, pod pritiskom javnosti i HDZ-ovih argumenata SDP-ova je vlada naglo promijenila mišljenje i odlučila da hrvatski grb ostane na pločicama! 

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-hdz-se-izborio-da-hrvatski-grb...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-stalne-promjene-odluka-ne-bi-b...

Karamarkov uspjeh!

Škorić je napomenuo da je upravo predsjednik Karamarko svojom izjavom da će HDZ vratiti grb na pločice čim preuzme vlast dodatno senzibilizirao javnost te natjerao Milanovića i ministra Ranka Ostojića da odustanu od nauma o dekroatiziranju tablica. Time je praktično partijski vrh, već danas, priznao kapitulaciju svoje političke opcije na parlamentarnim izborima! U svoj uspjeh više ni sami ne vjeruju!

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-gospica-na-proslavi-oluje-u...

Kraj sustavnog omalovažavanja!

Pokušaj redizajna pločica bez nacionalnih obilježja zapravo potvrđuje koliko ova vlast ne osjeća bilo svog naroda! - za hdz.hr poručio je Škorić: 

- Skidanje hrvatskog grba predstavljao je udar na ponos hrvatskog naroda. Ponosni smo što je HDZ spriječio daljnje omalovažavanje nacionalnih vrijednosti - čemu smo bili sustavno izlagani proteklih godina.