Milanović i Hajdaš Dončić obilaze gradilišta u Hrvatskom zagorju, dok je u jeku turističke sezone cesta D1 zatvorena! Iako su u nju već utrošeni milijuni kuna. To dovoljno govori o SDP-oj „sposobnosti“! Ministarstva poticajima ljude u Hrvatskom zagorju dijeli na one koji su njima bliski i one koji se politički s njima ne slažu! - jasno i nedvosmisleno poručio je danas krapinsko-zagorski HDZ u Krapini na konferenciji za novinare - punog naziva „Ili MI ili ONI u raspodijeli sredstava ministarstava“.

Sudjelovali su predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a Žarko Tušek i naši gradonačelnici i načelnici. O SDP-ovoj neravnomjernoj podjeli sredstava u predizborne svrhe detaljno je pak izlagao voditelj županijske koordinacije gradonačelnika i načelnika HDZ-a Mirko Krznar.

Donosimo njegove ključne poruke:

SDP se kiti tuđim perjem

Umjesto da Milanović i Hajdaš Dončić posjećuju gradilišta koja su projekti prethodnih hrvatskih vlada - za koja su pak rekli da ih ne misle obilaziti u predizborne svrhe - radije neka obiđe gradilišta koja su se raspala zbog SDP-ove nesposobnosti da ih dovrše. Savršen primjer je u Krapini - promet je u kolapsu zbog srušenog mosta u Žutnici. Milijuni kuna propali su zbog SDP-ova neznanja.

Prestanite s podjelama!

Ministarstva poticajima ljude u Hrvatskom zagorju dijeli na one koji su njima bliski i one koji se politički s njima ne slažu. Pritom zaboravljaju da se u političkom obračunu s načelnicima i gradonačelnicima - koji nisu dio Kukuriku koalicije - obračunavaju s našim stanovnicima. Obračunavaju se s našim mladima - koji sve više napuštaju Hrvatsko zagorje. Svima onima kojima je poštena i pravedna Hrvatska u srcu! Veselimo se svemu dobrome što naprave naši kolege iz drugih stranaka, ali ne damo na naše ljude i naše općine. Za razliku od SDP-a, jednako volimo i poštujemo svaki pedalj našeg Hrvatskog zagorja!