Baldasaru, podnesite ostavku jer niste ispunili ništa od predizbornih obećanja! - poručio je prvi čovjek splitskog (gradskog) HDZ-a Petar Škorić s jučerašnje konferencije za novinare - punim nazivom“ „Baldasar - gradonačelnik koji ne vidi dalje od Rive“. 

Donosimo ključne poruke: 

Čije interese interese štiti Baldasar?!

Pitamo se štiti li uopće gradonačelnik Baldasar interese svojih građana, imaju li stanari i djeca Kile, Mejaša i Brda pravo na sigurnost i iste uvjete kao ostali građani Splita? Ili ih smatra građanima drugog reda!? 

Prespavao mandat

Gradonačelnik je polovicu mandata prespavao, pa se trgnuo posljednjih mjesec-dva pokušavajući u ozračju parlamentarnih izbora pronaći način za izdavanje privremene dozvole za rad trgovačkog centra - bez izgrađenih osnovnih pristupnih cesta. Grubo se krše odredbe ugovora - na štetu građana! Ako ćete, gradonačelniče, nastaviti ovim smjerom korektno bi bilo da to kažete građanima, a još korektnije bi bilo da kažete - „mi ne znamo“! Smanjite štetu i odmah podnesite ostavku!

Predizborna obećanja - bez rezultata!

Baldasar je sveo dvije i pol godine vladavine u Splitu na traženje modela za plodouživanje Turističkom palačom i rješavanje spoja Rive sa Zapadnom obalom. A njegova predizborna obećanja ostala su izmišljene i gotovo zaboravljene priče - čiji je rezultat ostalo jedno veliko ništa!