Apsolutna pobjeda HDZ-a na jučerašnjim izborima za mjesnu samoupravu u gradovima Osijeku, Zadru i Otočcu - kao i prošlotjedni izbori za vijeća mjesnih odbora u Gradu Rijeci, na kojima je naša stranka osigurala 18 vijećničkih mandata više od SDP-a - dodatna su potvrda da je HDZ daleko najjača politička stranka u Hrvatskoj, od Dalmacije preko Kvarnera i Like sve do Slavonije.

http://rijecanin.rtl.hr/tko-ce-voditi-vas-mjesni-odbor/

Nakon županije, i Osijek vraćamo plavoj boji!

I dok je, mogli bismo reći, pobjeda HDZ-ove koalicije u Zadru bila i više nego očekivana, trijumf u Osijeku, gdje smo prvi put nastupili samostalno, pokazatelj je da s punim pravom najavljujemo da ćemo na idućim lokalnim izborima preuzeti odgovornost i za taj grad nakon što smo već vratili Osječko-baranjsku županiju poslije punih 12 godina.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/29-rodendan-osjeckog-hdz-mjesni-izbori-9-prosinca-uvod-u-preuzimanje-odgovornosti-za

Ličko-senjski HDZ - briljantna pobjeda!

Itekako smo zadovoljni i apsolutnom pobjedom u Otočcu, gdje je - uz za mjesne izbore iznimnu izlaznost od 35 posto - HDZ osvojio sjajnih 62 posto, čime su na najbolji mogući način demantirana učestala podmetanja o „slabljenju“ ili čak „raspadu“ naše stranke u Ličko-senjskoj županiji.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-gospica-ocekujem-da-licko-senjski-hdz-opet-u-cijelosti-bude-pobjednicka-stranka

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/marijan-kustic-vratit-cemo-licko-senjski-hdz-na-pobjednicki-put

JANDROKOVIĆ: HDZ je na dobrom putu - njim ćemo i nastaviti!

- Tri jučerašnje velike pobjede, kao i ona prošle nedjelje u Rijeci, jasan su dokaz da je HDZ na terenu i dalje najsnažnija i najorganiziranija stranka, s visoko motiviranim članicama i članovima, ali i da građani prepoznaju odgovornu i ozbiljnu politiku novog vodstva HDZ-a i postignuća naše Vlade, predvođene predsjednikom Andrejom Plenkovićem. Četiri navedena izborna trijumfa, kao i istraživanja javnog mnijenja na nacionalnoj razini, zorno svjedoče da smo na dobrom putu, kojim ćemo i nastaviti! - poručio je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

Na euroizborima - novo slavlje!

Slijede nove pobjede, a prvu očekujemo već na izborima za članove Europskog parlamenta u svibnju iduće godine - zaključio je Jandroković.