Na izborima za vijeća mjesnih odbora u Gradu Murskom Središću koalicija HDZ-HSLS-HNS-HDS (Hrvatska demokršćanska stranka) osvojila je 24 vijećnička mandata od ukupno 27 te pobijedila u svih pet naselja - Mursko Središće, Hlapičina, Križovec, Peklenica & Štrukovec! Dobili smo nevjerojatnih 89 posto! 

HDZ u uzlaznom trendu u Međimurju

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak istaknuo je da je ovaj fenomenalni rezultat potvrda dugogodišnjega napornog i poštenog rada:

- Puno nam znači ova pobjeda, građani su prepoznali naš trud i naša postignuća te nam vratili ovakvim rekordnim povjerenjem. Još smo jači nego na prošlim izborima za vijeća mjesnih odbora! Očito je HDZ u uzlaznom trendu u cijelom Međimurju.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/2-godine-nase-vlade-ekonomska-postignuca-reforme-i-novi-zakoni-za-bolji-zivot

Podturen: 6 od 6 mjesnih odbora!

Fenomenalan smo uspjeh postigli i u Općini Podturen, gdje je HDZ samostalno izišao na izbore: trijumfirali smo u svih šest mjesnih odbora - Podturen, Novakovec, Miklavec, Ferketinec, Sivica & Celine! Koliko smo „pomeli“ konkurenciju, svjedoči i podatak da smo od 42 vijećnička mandata osvojili njih - 36!

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Mladen Božić na pomenuo je da je očekivao pobjedu, ali ne i ovakav povijesni rezultat:

- U Podturnu smo osvojili 7 mjesta od mogućih 9, u 4 naselja - Sivici, Miklavcu, Celinama i Ferketincu – apsolutni broj mandata! „Pao“ je i Novakovec, višegodišnja SDP-ova utvrda!

Zaključio je da je ovaj trijumf najbolja najava za nadolazeće izbore za Europski parlament.