Trijumf naše stranke na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu - najbolji rezultat od 90-ih! Građani Varaždina prepoznali su kvalitetan program naše koalicijske liste - koja je svoje kandidate ponudila u svih 16 mjesnih odbora - i listom se opredijelili za koaliciju „Za bolji Varaždin“. Ostvarena je - sjajna pobjeda!

- HDZ je pobijedio na izborima za članove vijeća mjesnih odbora u Varaždinu. Sa svojim koalicijskim partnerima osvojio je 26 posto, odnosno dvostruko više glasova nego na prošlim izborima. Ovo je najbolji rezultat HDZ-a u Varaždinu od 1990-ih! - priopćeno je iz naše stranke nakon velike pobjede u Varaždinu.

Nezaustavljivi trend rasta

Nakon što su, naime, prebrojani svi glasovi dobili smo ukupno 43 vijećnička mjesta! Odnosno - 26 posto! SDP ima 10 vijećnika manje - njih 33 (23 posto glasova). Ostali vijećnički mandati raspodijeljeni su na Reformiste, HNS, ORaH, HSLS, Laburiste i Nezavisnu listu.

Za bolji Varaždin

Izniman rad i zalaganje donijeli su rezultate. Na pobjedničkoj konferenciji za novinare - nakon što su pristigli prvi rezultati - veliko oduševljenje i ponos. Prvi čovjek varaždinskog (županijskog) HDZ-a Anđelko Stričak i povjerenik varaždinskog (gradskog) HDZ-a Damir Habijan ponosni su na ovakav „uzlet“ naše stranke u Varaždinu.

Habijan je istaknuo da je prepoznata kvaliteta programa i odlična suradnja između koalicijskih partnera.

- Zahvaljujem svim Varaždinkama i Varaždincima koji su danas izašli na izbore za vijeća mjesnih odbora te članovima naše koalicije. Koalicija “Za bolji grad Varaždin“ - okupljena oko HDZ-a - večeras je pobijedila nakon dugo godina i drago mi je da je prepoznat kvalitetan program koji nudimo i namjeravamo razvijati. Pobjedi je pridonijela politika suradnje i dijaloga - na tim temeljima namjeravamo graditi program za bolji grad Varaždin!

Pobjeđujemo domoljubljem 

Koalicijsku listu naše stranke (HSS, Zagorska stranka, HSP, Hrast i BUZ) predvodili su mahom ugledni stručnjaci - stranački i nestranački - koji pokrivaju sva područja društvenoga života: gospodarski, kulturni, sportski, novinarski, braniteljski, znanstveni, obrazovni... Kriteriji za određivanje nositelja lista bili su - naravno - stručnost i domoljublje. 

Nastavlja se tako nezaustavljivi trend rasta naše stranke i niska sjajnih pobjeda. Plava boja - pobjednička!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-koalicija-za-bolji-varazdin-preuz...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/trijumf-i-na-mjesnim-izborima-u-zupanji...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/trijumf-i-u-sisku-hdz-sdp-7323

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/karamarko-zahvalio-gradanima-sibenik...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/trijumf-u-sibeniku-hdz-6765-posto-sdp-83

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/hdz-sdp-194-za-bolji-bjelovar

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/hdz-122-sdp-39-premocna-pobjeda-na-izbo...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-povijesna-pobjeda-rijecani-za-hdz...