Obilazeći županijske organizacije HDZ-a u sklopu priprema za svibanjske izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković stigao je i u - Rijeku.

Kampanju ćemo voditi pozitivno, naglašavat ćemo prednosti članstva u EU-u, od izdašnih financijskih sredstava koja dobivamo do sigurnosti i čvrste zaštite naše granice, a posebnu pozornost posvetit ćemo i mladima, suvremenim tehnologijama i Europi nove generacije. Ozbiljno se pripremamo kako bismo ostvarili još jednu izbornu pobjedu. I to uvjerljivu! Zasigurno će i Primorsko-goranska županija dati znatan doprinos našem novom trijumfu. Očekujemo da će HDZ i ovdje biti najjača stranka! - poručio je Jandroković na sjednici Županijskog odbora HDZ-a PGŽ-a.

Svi na listi - članovi HDZ-a

Na novinarsko pitanje kada će se objaviti HDZ-ova izborna lista, odgovorio je: „Do zakonskog roka 9. travnja“:

- Do kraja tjedna održat će se sastanci Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora HDZ-a, svih stranačkih tijela koja su nadležna za usvajanje izbornog programa, strategije i liste. Na listi će biti ravnomjerno zastupljeni dijelovi Lijepi Naše, a naše vrlo kvalitetne kandidatkinje i kandidati bit će osobe koje dobro poznaju funkcioniranje Europske unije i njenih institucija te koje će znati na najbolji mogući način štititi naše nacionalne interese unutar EU-a.

Svi na listi bit će članovi HDZ-a! - zaključio je Jandroković.

Photo: Pixsell & Marko Gracin (Novi list)

POSJET 19. ŽUPANIJSKOJ ORGANIZACIJI U SKLOPU IZBORNIH PRIPREMA

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku, Sisačko-moslavačku, Vukovarsko-srijemsku, Varaždinsku, Zadarsku, Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku, Karlovačku, Virovitičko-podravsku i Brodsko-posavsku županiju te Grad Zagreb, primorsko-goranski HDZ 19. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.