(VIDEO) Grad Korčula dobio je danas novog gradonačelnika! Naš kandidat Andrija Fabris pobijedio je u drugom krugu prijevremenih lokalnih izbora i preuzeo odgovornost za vođenje Grada. Tako je Korčula - u kojoj je naša stranka bila na vlasti prije ovih izbora  - i dalje ostala u plavoj boji. Fabris je osvojio 1.516 (49,27 posto), dok je njegov protukandidat Franc Stenek (SDP) dobio 1.476 (47,97 posto).

ZA bolju budućnost!

Korčulani su prepoznali Fabrisov kvalitetni program koji nudi revitalizaciju i uređenje stare gradske jezgre, povećanje financijskih sredstava i ovlasti svim mjesnim odborima i gradskim kotarevima, ulaganje u malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, dostizanje visokih ekoloških i komunalnih standarda te poticanje mladih ZA bolju budućnost grada.

Pobjeda domoljubne Korčule!

Novom su gradonačelniku potporu dali i koalicijski partneri HSS i HSP AS. Zamjenik gradonačelnika postao je naš Marko Skokandić. Podsjetimo, u Gradskom vijeću je HDZ osvojio šest mandata, jednako koliko i SDP. Po jedan mandat osvojili su HSLS, HSP i Nezavisna lista - Ivana Kapor.

Nakon trijumfa, gradonačelnik Fabris dao je izjavu za hdz.hr:

- Ovo je pobjeda domoljubne Korčule i ostvarenje moga životnoga sna. Zahvaljujem svim članovima i simpatizerima koji su nam dali glas. Već sutra počinjemo raditi za boljitak Grada Korčule!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-korcule-idemo-po-pobjedu

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/iz-korcule-uoci-2-kruga-poticanje-poduz...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-korcule-3-nasi-su-kandidati...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-iz-korcule-4-pobjedujemo-jer-razu...

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-korcule-5-nedopustivo-je-da...