Kukuriku vlast u Međimurju je na izdisaju! Tom najbolje svjedoče nedavni izbori u Strahonincu, Murskom Središću i Prelogu - gdje je HDZ s koalicijskim partnerima pobijedio na lokalnim izborima! Tako će biti i u Čakovcu. A pobijedit ćemo i na parlamentarnim! - zajednička je to poruka s konferencije za novinare koju su u Čakovcu održali predsjednik međimurskog HDZ-a i član nacionalnog Predsjedništva Darko Horvat i predsjednik čakovečkog (gradskog) HDZ-a dr.sc. Tomislav Novinščak. 

Osnaživanje međimurskog gospodarstva

Horvat je istaknuo da će se uskoro - u Gradu Prelogu - održati sjednica HDZ-ova Odbora za gospodarstvo. A upravo je Prelog - pod vodstvom našeg gradonačelnika Ljubomira Kolareka - grad s najbrže rastućim gospodarstvom u Hrvatskoj. 

Horvat:

- Važan događaj - sjednica našeg nacionalnog Odbora za gospodarstvo - uskoro će se održati Prelogu. A to nas jako raduje - Međimurje nije slučajno odabrano!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/video-dosta-je-obmana-kojima-sdp-i-hns-...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/prelog-grad-s-najbrze-rastucim-gospodar...

Nijedna investicija - taština golema

HDZ u Međimurju nezaustavljivo raste, dok SDP suludo troši proračunski novac, a primjer je - Grad Čakovac. 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/cakovec-sdp-ov-modus-operandi-nesposobn...

Dr.sc. Novinščak je, stoga, aktualnom SDP-ovom čakovečkom gradonačelniku Stjepanu Kovaču poručio da zatomi svoju taštinu - kojom podsjeća na Milanovića - i posavjetuje se s našim uspješnim gradonačelnicima Murskog Središća i Preloga koji znaju privući investicije i rješavati probleme građana.

- Kukuriku vlast u Međimurju je na izdisaju! Tom najbolje svjedoče nedavni izbori u Strahonincu, Murskom Središću i Prelogu - gdje je HDZ s koalicijskim partnerima pobijedio na lokalnim izborima! Tako će biti i u Čakovcu - koji od Banskih dvora nije od dobio ni kune! Gradonačelnik Kovač pak „njeguje“ nepotizam - zapošljava rodbinu, partijske kadrove, kumove… Najviše brine  o svom rejtingu - nastoji biti kopija osebujnog HNS-ova međimurskog župana Posavca! Gradska vlast kontinuirano zanemaruje 13 prigradskih naselja - umjesto da napokon ponudi nove projekte. U zadnje dvije godine nastoje izbaciti kompletnu oporbu iz svih uprava gradskih poduzeća. 

DO POBJEDE!

Naša je stranka - kao što znate - za predsjednika koordinatora 3. izborne jedinice za parlamentarne izbore imenovala prvog čovjeka krapinsko-zagorskog HDZ-a Žarka Tušeka. Zamjenici su Darko Horvat i prvi čovjek varaždinskog (županijskog) HDZ-a Anđelko Stričak.