Nakon trijumfa koalicije HDZ-HSS na izborima za vijeća mjesnih odbora u Gradu Prelogu (HDZ-HSS 52 posto; SDP-HNS 35 posto), prvi čovjek međimurskog HDZ-a i član Predsjedništva HDZ-a Darko Horvat na konferenciji za novinare je istaknuo da Prelog sve više postaje centar cijelog Međimurja. Uz Horvata, na konferenciji su sudjelovali predsjednik preloškog HDZ-a i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, predsjednik preloškog HSS-a Petar Novak te zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan (HSS). 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/trijumf-i-u-prelogu-hdz-hss-52-posto-sd...

Horvatove i Kolarekove izjave možete pogledati u videu, a u nastavku donosimo ključne poruke:

HORVAT: Županijska vlast je pala na testu vjerodostojnosti!

HDZ će i dalje nastaviti razvijati Grad Prelog u moderan i gospodarski centar Međimurja! Aktualna županijska vlast nije vjerodostojna i neprestano obmanjuje Međimurce lažnim i obećanjima i projektima. A „najsvježiji“ je primjer dug županijske bolnice - o kojem su se (ponovo) očitovali Ministarstvo financija i Ministarstvo zdravlja. Iz oba ova ministarstva istaknuli su, naime, da država ne može preuzeti obavezu vraćanja dugovanja bolnice. Dug će, dakle, platiti Međimurci! Suprotno „tumačenju“ župana Matije Posavca! 

KOLAREK: Građani Preloga nagradili rad koalicije HDZ-HSS!

Zahvaljujem biračima što su dali povjerenje koaliciji HDZ-HSS - koja će i dalje vjerodostojno ispunjavati svoja obećanja! Usprkos svim preprekama i nastojanjima koalicije SDP-HNS da omalovaži naš dosadašnji trud, građani su prepoznali i nagradili rad koalicije HDZ-HSS unatrag dvije godine! 

GRAD S NAJBRŽE RASTUĆIM GOSPODARSTVOM

Dopredsjednik međimurskog HDZ-a (i član HDZ-ova Odbora za gospodarstvo) Antun Marodi najavio je da će se Prelogu sredinom ovog mjeseca održati sjednica našeg Odbora za gospodarstvo - na kojoj će se razgovarati o našem cjelovitom Programu gospodarskog oporavka i zapošljavanja.

Kao što znate, pod iznimno uspješnim vodstvom HDZ-ova gradonačelnika Ljubomira Kolareka Prelog je postao grad s najbrže rastućim gospodarstvom u Hrvatskoj! Formula uspjeha - odlični uvjeti za ulagače i pozitivna poduzetnička klima!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/prelog-grad-s-najbrze-rastucim-gospodar...