Zasukat ćemo rukave, čeka nas puno posla! Ivo Žinić i njegov tim od više od 150 stručnjaka pokrenut će oporavak i zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije (SMŽ), županije koju su deset godina SDP i Marina Lovrić Merzel uništavali svojim kriminalom, korupcijom, nepotizmom, uhljebljivanjem tzv. savjetnika i posvemašnjom nekompetentnošću u vođenju gospodarstva i povlačenju novca iz EU fondova!

Nakon deset godina, u SMŽ-u je došao kraj agoniji zvanoj SDP! - glavna je to poruka svih govornika s jučerašnje proširene sjednice Županijskog odbora HDZ-a u Sisku (Stari grad), na kojoj se okupilo mnoštvo članova i simpatizera naše stranke.

Davorko Vidović Merzel

U emocijama nabijenoj atmosferi, s govornice su se - među ostalima - okupljenima obratili kandidat pobjedničke koalicije HDZ-HSS-BUZ za dožupana Marin Piletić, kandidat za župana Ivo Žinić te predsjednik Karamarko, koji je u pratnji glavnog tajnika Milijana Brkića uveličao događaj.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-za-razliku-od-rjesenja-zeljke-...

Redom su istaknuli da se SDP-ov Davorko Vidović nastoji predstaviti kao „novo rješenje“, ali njegovi kandidati za dožupana upravo su bivši dožupani - najbliži suradnici notorne Marine Lovrić Merzel! Merzel ili Vidović, dođe vam na isto!

PILETIĆ: Dosta pustošenja županijskog proračuna!

Nudimo alternativu Marini Lovrić Merzel i njezinim dožupanima - a sada Vidovićevim kandidatima! - pustošenju županijskog proračuna, davanja enormnih naknada za izmišljene savjetnike. Imamo čovjeka koji može najsiromašniju županiju, i jednu od najlošijih na ljestvici konkurentnosti u RH, usmjeriti prema rastu i razvoju. Dosta je bilo SDP-a, njihovog nerada i nekompetencije - i zato dajmo glas našem županu Ivi Žiniću!

ŽINIĆ: Izgradimo bolje sutra!

U zadnjih deset godina naša je županija opustošena, ali mi ćemo je uzdići jer nudimo rad, poštenje i iskrenost te, za razliku od SDP-a, ne skrivamo svoje kandidate za dožupane. I uopće ne sumnjamo koga će naš narod izabrati! Prije dva dana predstavili smo gospodarsko-socijalni program iza kojeg stoji 150 stručnjaka. Program koji će našoj županiji donijeti nova radna mjesta, ulaganje u poljoprivredu i temelje za razvoj gospodarstva. I naš budući premijer Tomislav Karamarko pomoći će SMŽ-u! Pobjeda na izborima za župana uvod je u pobjede na onim predsjedničkim, a potom i parlamentarnim. Izgradimo zajedno bolju županiju!

KARAMARKO: Dobit ćemo najboljeg župana!

U prošle dvije godine ostvarili smo nekoliko važnih pobjeda. Jedna od tih pobjeda u nizu bit će i u ovoj županiji. SDP-ova vlada sustavno uništava našu državu i povlači očajničke poteze jer je svjesna da će uskoro otići s političke scene. Kriminal, nepotizam, korupcija… svakodnevno na površinu izviru afere SDP-a i njihovih koalicijskih partnera. A najbolji primjer za to je upravo u ovoj županiji. Marina Lovrić Merzel i njezin nasljednik Davorko Vidović slika su i prilika SDP-a. Sisačko-moslavačka županija prevažna je za nas i mi ćemo je spasiti. Volimo Hrvatsku! Zato ćemo se za nju boriti, pobijediti i dobiti najboljeg župana!