Zagrebom se nezaustavljivo širi pobjednički duh! Nakon kvartova Sesvete i Peščenica-Žitnjak, i Dubrava je proslavila svoj jubilej. U prepunoj dvorani Kulturnog centra Dubrava svečano je obilježena 25. obljetnica osnutka HDZ-a, koju je dolaskom uveličao i predsjednik Tomislav Karamarko.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/video-iz-dubrave-briga-za-svakog-poj...

ZA bolju Dubravu - ZA bolji Zagreb!

Domaćini - predsjednici područnih odbora Gornje Dubrave Miroslav Miličević i Donje Dubrave Stjepan Bačić - na početku su velikog skupa zahvalili svim članicama i članovima HDZ-a, simpatizerima i koalicijskim partnerima na predanom angažmanu tijekom predsjedničke kampanje. 

Ove dvije gradske četvrti, koje zajedno imaju više od 96 tisuća stanovnika, nekada su bile jedna teritorijalno-administrativna cjelina u istočnom dijelu Grada Zagreba. Donosimo ključne naglaske iz pozdravnih govora dvojice predsjednika područnih odbora HDZ-a u Dubravi:

MILIČEVIĆ: Pao je lažni pravednik - na redu je lažni poštenjak!

Iskazujem ponos što smo u Gornjoj Dubravi pobijedili na svim četirima izborima - dvama europskim, lokalnim i predsjedničkim! Na lokalnim smo izborima „pomeli“ SDP - na vlasti smo u Vijeću Gradske četvrti i u svih 16 mjesnih odbora na našem području! Ali, sada nema stajanja! Stvorili smo čvrst temelj za trijumf i na parlamentarnim izborima. Pao je lažni pravednik - na redu je lažni poštenjak!

BAČIĆ: Mrsić - ministar iseljavanja!

Napokon imamo predsjednicu koja dok svira hrvatska himna drži ruku na srcu! Predsjednicu koja će istinski voditi brigu o hrvatskim građanima, koja će zaustaviti novi egzodus Hrvata, posebno mladih, u potrazi za poslom i dostojanstvenim životom „zahvaljujući“ nesposobnoj SDP-ovoj vladi. Zgrožen sam izjavom trenutačnog ministra Miranda Mrsića, koji tvrdi: „Svejedno je što odlaze - mi smo u EU“. Sramota! 

I Livnjaci i Janjevci ZA predsjednicu! 

I predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Andrija Mikulić održao je snažni motivacijski govor u kojem se, među ostalim, zahvalio velikim zajednicama i Livnjaka i Janjevaca u Dubravi - koje su itekako pridonijele pobjedi prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović:

MIKULIĆ: Na idućoj obljetnici - HDZ-ov premijer i gradonačelnik!

Predsjednik Karamarko vratio je HDZ svom izvorištu i utemeljitelju dr. Franji Tuđmanu, s naglaskom na domoljublje, poštenje i beskompromisno zauzimanje za nacionalne interese. Gornja i Donja Dubrava u drugom su krugu predsjedničkih izbora dale više od 30 tisuća glasova za predsjednicu - više od 11 tisuća u odnosu na SDP-ova protukandidata! Uvjeren sam da Karamarko na 26. obljetnicu osnutka HDZ-a u našim gradskim četvrtima više neće doći samo kao predsjednik stranke, nego i kao predsjednik Vlade! A na svim će ga obljetnicama dočekivati HDZ-ov gradonačelnik!