Uoči gradonačelničkih izbora u Gradu Vrgorcu našem mladom kandidatu Rudolfu Grljušiću sa svih strana stiže snažna potpora. Kao što znate, taj 28-godišnji inženjer građevinarstva napustio je stabilan posao s mjesečnom plaćom od 38 tisuća kuna u Australiji te se na poziv obnovljenog Gradskog odbora HDZ-a Vrgorca - predvođenog novim predsjednikom Antom Markotićem - odlučio upustiti u utrku za gradonačelnika. 

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/nikad-slozniji-vrgorac-zajedno-protiv-n...

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/ostavio-sigurnu-placu-u-australiji-kako...

Ponosni na Vrgorac!

A skrb o braniteljima samo je jedna u nizu kvalitetnih i hvalevrijednih programskih okosnica budućeg vrgoračkog gradonačelnika. Predsjednik HDZ-ova Odbora za nacionalnu sigurnost, obranu i unutarnje poslove general Damir Krstičević - i sam Vrgorčanin - uputio je video poruku u kojoj je istaknuo izniman ponos - heroj Domovinskog rata Davor Jović postat će, naime, osobni savjetnik budućega gradonačelnika Grljušića.

- Premda nije bio na prvoj crti bojišnice, Vrgorac je - u odnosu na broj stanovnika - jedan od gradova koji je dao najveći broj branitelja tijekom velikosrpske agresije. Upravo sam stoga - kao Vrgorčanin i general pobjedničke Hrvatske vojske - ponosan što će moj prijatelj i istinski heroj Domovinskog rata Davor Jović biti osobni savjetnik za braniteljska pitanja budućega gradonačelnika Vrgorca g. Rudolfa Grljušića. 

Da se ne zaboravi!

Naši su nas branitelji svojom žrtvom zadužili čuvati trajno sjećanje na Domovinski rat. Vrgorac je dao golem doprinos obrani Hrvatske, stoga će izgradnja spomen-sobe uistinu biti doprinos očuvanju sjećanja na ponosne dane obrane i stvaranja države. Krstičević:

- Veseli me vijest da će naš Rudolf i naš Davor zajedno urediti spomen-sobu koja će budućim naraštajima svjedočiti o golemom doprinosu vrgoračkih pripadnika i 4. gardijske brigade i 156. brigade Hrvatske vojske obrani i oslobađanju Domovine. Da se nikad ne zaboravi! Zajedništvom za ponosni Vrgorac!