Premoćna pobjeda Ive Žinića i koalicije HDZ-HSS-BUZ-HSP AS-HSLS u drugom krugu izbora za župana Sisačko-moslavačke županije! Napokon je došao kraj desetogodišnjoj agoniji pod SDP-ovom vlašću! Ivo Žinić pobijedio je svog protukandidata Davorka Vidovića Merzela sa 16 posto razlike, a osobno mu je večeras u Sisak došao čestitati predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u pratnji glavnog tajnika Milijana Brkića. 

Došao je kraj kriminalnoj SDP-ovoj hobotnici koja je cijelo desetljeće isisavala ovu županiju i uništavala njeno gospodarstvo! 

Pobjeda u svih sedam gradova u županiji i u devet općina od njih 12 - potvrda je kontinuiteta snage Hrvatske demokratske zajednice. Ovim trijumfom HDZ je, skupa s partnerima, preuzeo odgovornost za 13. županiju u Hrvatskoj! Nove pobjede slijede na predsjedničkim, a potom i na parlamentarnim izborima!

Članovi i simpatizeri HDZ-a, zajedno s koalicijskim partnerima, pobjedu su dočekali u sisačkom hotelu Panonija, gdje su im se obratili predsjednik Karamarko, novi sisačko-moslavački župan Ivo Žinić te dožupani Anita Sinjeri Ibrišević (HSS) i Marin Piletić. Njihova obraćanja pogledajte u nastavku: