„Mladi Hrvatsku danas napuštaju u potrazi za poslom i boljim životom. No to nije cilj! Naš je cilj gospodarski rast, otvaranje novih radnih mjesta, promjena smjera u gospodarstvu, a onda i na međunarodnoj sceni. Program koji je ponudila naša kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović nudi upravo takav način upravljanja našom domovinom. Pozivamo stanovnike Sisačko-moslavačke županije da izađu na izbore 11. siječnja i podrže program Za bolju Hrvatsku‬!“

Zajednička je to poruka s konferencije za medije koju su u Sisku održali HDZ i koalicijski partneri:  sisačko-moslavački župan Ivo Žinić (HDZ), eurozastupnica Marijana Petir (HSS), dr. Tomislav Dujmenović (HSP AS), Dubravko Obadić (HSLS), Slavko Muža (Nezavisna lista Ruže Tomašić), Zlatko Fabijan (BUZ) te načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković. Buduću predsjednicu podržali su uime devet gradonačelnika, načelnika i njihovih zamjenika koje naša domoljubna koalicija ima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

ŽINIĆ: Josipović je pet godina imao priliku pokrenuti promjene, ali nije učinio ništa!

Ne trebamo predsjednika koji će u našu županiju dolaziti samo na privatne zabave po vikendicama - trebamo predsjednicu koja će brinuti o našim građanima! Mladi odlaze iz Hrvatske i traže posao u drugim zemljama. To nije cilj! Naš je cilj gospodarski rast, otvaranje novih radnih mjesta, promjena smjera u gospodarstvu, a onda i na međunarodnoj sceni. Program koji je ponudila naša kandidatkinja nudi novi način upravljanja ovom državom.

PETIR: Odgovorni za ovakvo teško gospodarsko stanje ne mogu imati našu potporu!

Svjedoci smo da se političari - osim po programima - razlikuju i po vrijednostima. Osim što Kolinda Grabar Kitarović ima program „Za bolju Hrvatsku“, ona s nama dijeli isti sustav vrijednosti. Potječe iz obitelji HSS-ovaca i dobro zna da treba uskladiti svoj život s Bogom, čovjekom i prirodom. A upravo te vrijednosti smo prepoznali u njenom programu! U Hrvatskoj se teško živi i oni koji su doveli do ovakvog stanja ne mogu imati našu podršku. Kao ni oni koji su sve to gledali, šutjeli i cijelo vrijeme s Pantovčaka podržavali ovu nesposobnu vladu!

ZA BOLJU HRVATSKU!

U nastavku donosimo video poruke koje su stanovnicima Sisačko-moslavačke županije uputili: župan Ivo Žinić, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović,  načelnik Općine Hrvatska Dubica Tomislav Mateljak, zamjenik načelnika Općine Dvor Franjo Juranović i zamjenica načelnika Općine Gvozd Marija Idžan.

ŽINIĆ: ZA predsjednicu koja će brinuti o našim građanima!

PAVLOVIĆ: Hrvatska može naprijed samo s Kolindom Grabar-Kitarović kao predsjednicom!

MATELJAK: Meni kao branitelju dragovoljcu želja je da Kolinda Grabar-Kitarović bude vrhovna zapovjednica!

JURANOVIĆ: ZA bolji Dvor - ZA Kolindu Grabar-Kitarović!

IDŽAN: Pozivam građane Gvozda da njihov izbor bude Kolinda Grabar-Kitarović!