Zagrebačka organizacija HDZ-a - zajedno s koalicijskim partnerima (HSS, HSP „Dr. Ante Starčević“, HSLS, Blok umirovljenici zajedno, Hrast, Zagorska demokratska stranka i Hrvatska demokršćanska stranka ) na današnjoj je konferenciji za medije pozvala sve Zagrepčanke i Zagrepčane da u nedjelju izađu na izbore i glasuju za Kolindu Grabar-Kitarović.

ZAokružite broj 2!

Tajnik zagrebačkog HDZ-a dr. Ivan Ćelić naglasio je da na ovim izborima određujemo smjer kojim će ići Hrvatska: 

- Nakon pet godina glavinjanja u labirintu zvanom „nova pravednost“, nudi nam se novi labirint i neprestana vrtnja u krug pod nazivom „pravi put“. Josipović je u svjetonazorskom smislu rodonačelnik svega onog što je Milanovićeva vlada napravila. Pozivam sve Zagrepčanke i Zagrepčane da u nedjelju zaokruže broj 2! 

Uzalud potrošeni mandat

Predsjednik HSP-a AS Ivan Tepeš napomenuo je pak da su pravaši u Kolindi Grabar-Kitarović prepoznali dio svog programa, poglavito što se tiče politike čistih računa prema susjednim zemljama: 

- Josipoviću je i jedan mandat bio previše. Ništa nije započeo, pa nema što niti dovršiti!

I HSS je apsolutno uz Kolindu Grabar-Kitarović. Sinergija HSS-a i HDZ-a jednako pobjeda! - istaknuo je predsjednik zagrebačkog HSS-a Nenad Matić. 

ZA preseljenje s Pantovčaka

Alen Ostojić, predsjednik HSLS-a Grada Zagreba, podsjetio je na davnu 1979. i dolazak prve žene na položaj premijerke u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nakon pobjede naše kandidatkinje - koja će Ured Predsjednice preseliti u primjereniji prostor - kompleks na Pantovčaku bit će vraćen građanima i ponovno postati „plućima“ Zagreba. 

Konferenciju je zaključio potpredsjednik zagrebačkog HDZ-a (i predsjednik našeg Kluba zastupnika u Gradskoj skupštini) Mario Župan još jednim pozivom svima Zagrepčankama i Zagrepčanima da u nedjelju izađu na izbore i glasuju ZA predsjednicu - ZA bolju Hrvatsku!