Nisu se još ni slegli dojmovi nakon što je u Sesvetama, na istoku metropole, našoj stranci kolektivno pristupilo 118 novih članova, a već je i iz samog središta Zagreba, iz sjedišta Gradskog odbora u Gundulićevoj ulici, odaslana još jedna (pre)snažna poruka javnosti i svim „dušebrižnicima“ o pobjedničkoj nezaustavljivosti HDZ-a! 

http://hdz.hr/vijest/lokalne/118-novih-clanova-u-sesvetama

Predsjednik zagrebačkog odbora Andrija Mikulić i potpredsjednik Mario Župan - i to usred orkestrirane difamacijske kampanje pod egidom Martine Dalić - primili su 116 novih članova! Sto i šesnaest!! Režimski mediji i partijski „stratezi“ (i Josipovićevi i Milanovićevi) nikako da shvate da narod više ne mogu varati...

Tom je prigodom (Dani otvorenih vrata Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba) Mikulić otkrio podatak, obraćajući se novim članovima naše velike stranačke obitelji, da je u zadnjih godinu i pol čak 4.500 Zagrepčanki i Zagrepčana - ponajviše mladih! - pristupilo HDZ-u! Danas u glavnom gradu brojimo točno 17.354 člana!

Naše pobjede - jedina anketa!

Građani su, nastavio je Mikulić, očito prepoznali predani, terenski rad zagrebačkog HDZ-a, ali i cjeloviti program zapošljavanja i gospodarskog oporavka RH koji naš stručni tim razrađuje uz pomoć njemačkih eksperata iz prestižnog IFO instituta (München): 

- HDZ će i Hrvatsku izvući iz ponora u koji nas je bacila diletantske SDP-ova vlada, i Zagreb iz močvare zvane Bandić! Nemojte se povoditi lažnim anketama partijskih agencija - naši pobjednički rezultati jedina su vjerodostojna anketa! HDZ nezaustavljivo raste - pripremamo se preuzeti odgovornost za upravljanje našim glavnim gradom! A za predsjedničke izbore imamo kandidatkinju koja bez kompleksa drži ruku na srcu dok svira hrvatska himna! Pobjeđujemo!

Preuzeli Gradsku četvrt Novi Zagreb - Zapad!

Dan-dva nakon masovnog učlanjenja u Gundulićevoj, naša je stranka nastavila nizati uspjehe u Zagrebu. HDZ je - prvi put nakon 2001. - dobio predsjednika Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb - Zapad, kvarta s oko 65.000 stanovnika! Dakle, veličine jednog Zadra. Dužnost je preuzeo neumorni Željko Fiolić, inače predsjednik Područnog odbora HDZ-a u toj novozagrebačkoj četvrti. Mikulić:

- Imenovanje Fiolića još je jedna potvrda dobrog rada i vraćanja povjerenja Zagrepčanki i Zagrepčana u HDZ. To je sedmo vijeće gradskih četvrti, od njih 17, u kojoj je odgovornost preuzela naša stranka! Od ukupno 205 mjesnih odbora na području Zagreba, držimo njih čak 105! A to nipošto nije kraj, bit će još ugodnih iznenađenja...

FIOLIĆ: Maksimalno otvoreni građanima!

Na skromnoj, ali emocijama nabijenoj proslavi pobjede (organiziranoj u Temeljnom ogranku HDZ-a Sveta Klara), i novi predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb - Zapad Željko Fiolić za hdz.hr dao je izjavu:

- Preuzimamo veliku odgovornost i uvjeren sam da ćemo uspješno raditi na dobrobit svih građana naše četvrti. Vijeće ćemo maksimalno otvoriti građanima kako bismo u neposrednom kontaktu s njima, poznavajući stvarne probleme, donosili najkvalitetnije odluke.